آشنایی با موضوع

شکست نور (توسط بلور) به دو بخش که سرعت آنها نابرابر است و نسبت به یکدیگر دارای زاویه‌ی قائمه هستند. برخی مواد در راستاهای مختلف ضریب شکست متفاوتی از خود نشان می دهند. به این پدیده دوشکستی(birefringence) و به موادی که چنین خاصیتی دارند،birefringet می گویند. برای داشتن تخمینی کمی از این خاصیت، می توان رابطه زیر را تعریف کرد dn=n(e)-n(o) که در آن n ضریب شکست و o و e به ترتیب نشان دهنده ی محورهای عادی (ordinary) و غیرعادی (extraordinary) هستند.
در این صفحه تعداد 703 مقاله تخصصی درباره دو شکستی که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید.
در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI دو شکستی (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند.
در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Elsevier - ScienceDirect - الزویر - ساینس دایرکت
Keywords: دو شکستی; Maize starch; Polarized microscope; Amylose content; Birefringence; Digital image analysis; ISO; international organization for standardization; AmIOD; amylose content calculated by the IOD method; α; amylose content measured by the ISO method; PM; polar