آشنایی با موضوع

گلیسرول یا گلیسیرین (Glycerol) گلیسیرین یک الکل سه عاملی با فرمول C3H5(OH)3 است. گلیسیرین مایعی زلال، بی رنگ، بدون بو و شیرین گرم است. در معرض هوا به آرامی رطوبت جذب می‌کند. گلیسیرین به هر نسبتی در آب و اتانول حل می‌شود اما در حلالهای آلی مانند کلروفرم، اتر، بنزن و. . . حل نمی‌شود. بیشتر ترکیباتی که در آب یا الکل حل نمی‌شوند، در گلیسیرین محلول هستند. گلیسرول در طبیعت بیشتر به صورت ترکیب با اسیدهای چرب است که چربی را می‌سازد. برای نمونه یک مولکول گلیسرول با ۱ یا ۳ اسید چرب مونوگلیسرید یا تری‌گلیسرید را می‌سازد؛ مانند روغن نباتی و. . . . گلیسیرین در رده درمانی عوامل موضعی پوستی قرار دارد و اشکال دارویی آن لوسیون و شیاف است. از گلیسیرین خالص در داروسازی استفاده می‌شود. گلیسیرین برای تهیه لوسیون کرمهای صورت به کار می‌رود. گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می‌دارد. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می‌شود و پوست را نرم و چرب می‌کند. گلیسیرین به صورت شیاف به‌عنوان ملین‌ هیپراسموتیک و نرم کننده برای پیشگیری ‌از یبوست استفاده می‌گردد. گلیسرول (گیلیسیرین) یک ترکیب ساده (مشروب الکلی قندی) می‌باشد. چون بی‌رنگ، بی‌بو و حلال است بطور گسترده‌ای در فرمولاسیون داروها استفاده شده است. استحکام گلیسرول در تمام ترکیبات تری گلیسیریدی مرکزی و اصلی است. گلیسرول شیرین مزه و در کل غیر سمی می‌باشد. در غذا و آشامیدنی ها گلیسیرین به عنوان ماده ای که رطوبت را به خود جذب می‌کند حلال و شیرین کننده است استفاده می شود و ممکن است به حفظ غذاها کمک کند. گلیسرول همچنین به عنوان پر کننده در غذا های با چربی کم که از نظر اقتصادی آماده شده ‌اند به کار می رود مثل کلوچه‌ ها و به عنوان یک عامل ضخیم کننده در نوشابه الکلی استفاده می‌شود. گلیسرین و آب استفاده می‌شوند تا انواع مشخص برگ ها را نگهداری کنند. مانند یک جانشین قند و شکر حدودا ۲۷ کیلو کالری در هر قاشق چای خوری دارد و ۶۰ درصد شیرین تر از چغندر قند می‌باشد. این باکتری را تغذیه نمی‌کند که پلاک ‌ها و جرم ها را شکل می‌دهد و باعث حفره ‌های دندانی می‌شوند. به عنوان یک افزوده غذایی گلیسرین با شماره E422 نام گذاری شده است. این به یخ زدن اضافه شده تا از خیلی سخت شدن آن جلوگیری شود. همانطور که در غذاها استفاده شده است گلیسرول توسط انجمن رژیم آمریکا مانند یک کربوهیدرات طبقه ‌بندی شده است. مؤسسه دارو و غذا آمریکا طراحی کربوهیدرات شامل تمام مواد تغذیه دارای کالری بدون پروتئین و چربی می‌شود. گلیسرول یک تراکم کالری مشابه به شکر دارد اما یک گلیسمیک پایین‌ تر و سوخت و ساز متفاوت درون بدن دارد بنابراین برخی مختصات تغذیه‌ ای گلیسرول را به عنوان یک شیرین کننده سازگار با رژیم‌ های کربوهیدرات پایین می‌پذیرد.
در این صفحه تعداد 1049 مقاله تخصصی درباره گلیسرول یا گلیسیرین که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید.
در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات انگلیسی گلیسرول یا گلیسیرین (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند.
در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords:
Gelatine; Glycerol; Hydroxypropylmethylcellulose; Magnessium aluminium silicate; Mucin; Nicotine; Potassium dihydrogen phosphate; Sodium acetate; Sodium alginate; TrimethylamineBuccal delivery; Magnesium aluminium silicate (MAS); Nicotine; Nicotine replac
Keywords:
Fast pyrolysis oil; Stabilization; Methanol; Ethanol; Glycerol; HydrotreatmentEPO, stabilized fast pyrolysis oil with ethanol; GPC, gel permeation chromatography; GPO, stabilized fast pyrolysis oil with glycerol; MPO, stabilized fast pyrolysis oil with me