آشنایی با موضوع

بر اساس تعریف برنامة جغرافیایی سازمان ملل، منطقة جنوب آفریقا دربرگیرندة پنج کشور آفریقای جنوبی، بوتسوانا، سوازیلند، لسوتو و نامبیاست. با این حال، در برخی تقسیم‌بندی‌های سیاسی و طبیعی، کشورهای زیمبابوه، موریس، زامبیا، مالاوی، آنگولا و موزامبیک نیز در این منطقه جای گرفته‌اند. منطقة جنوب آفریقا، با درنظرگرفتن تمامی کشورهای مورد اشاره، از شمال با کشورهای تانزانیا و کنگوی دمکراتیک نامیبیا همسایه است و اقیانوس‌های هند و اطلس نیز غرب، شرق و جنوب آن را احاطه کرده‌اند. جمعیت منطقة جنوب آفریقا در حدود ۱۳۳ میلیون نفر و از نژادهای سیاه (عمدتاً منشعب از گروه بزرگ نژادی بانتو) و سفیدپوست (عمدتاً در کشورهای آفریقای جنوبی و نامیبیا) است. مساحت جنوب آفریقا ۵۹۸۸۰۸۸ کیلومترمربع است و بخش قابل‌توجهی از این سرزمین وسیع را ارتفاعات جنگل و بیابان تشکیل می‌دهد. در حدود ۹۰ درصد از مردم منطقة جنوب آفریقا از دین مسیحیت تبعیت می‌کنند و سایرین را مسلمانان (در حدود ۵ درصد) و پیروان آیین‌های بومی (در حدود ۵ درصد) تشکیل می‌دهند. میزان رشد جمعیت در منطقة جنوب آفریقا در حدود ۱ درصد است که در مقایسه با دیگر مناطق آفریقا پایین‌تر به‌شمار می‌رود. زبان رسمی اکثر کشورهای منطقة جنوب آفریقا (جدای از زبان‌های بومی) انگلیسی است و دو کشور آنگولا و موزامبیک که سالیانی طولانی مستعمرة کشور پرتغال بودند (علاوه‌بر زبان‌های محلی) به زبان پرتغالی سخن می‌گویند. منطقة جنوب آفریقا از نظر سیاسی و موقعیت مکانی (به‌خصوص همجواری با اقیانوس‌های اطلس و هند) از مناطق حساس و راهبردی جهان به‌شمار می‌رود و وجود منابع غنی طبیعی همچون نفت، اورانیم، الماس و طلا موجب شده است تا کشورهای این منطقة عظیم از اواخر سدة نوزدهم میلادی تا اوایل دهة ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ میلادی تحت استثمار بی‌رحمانة استعمارگرانی همچون انگلستان آلمان و پرتغال قرارگیرند. علاوه‌بر آن، فاجعة جنگ داخلی در کشورهای زیمبابوه، موزامبیک و آنگولا در دهه‌های ۱۹۷۰، ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ میلادی خسارات سنگینی بر ساختار اقتصادی این کشورها و حتی کشورهای همسایه وارد آورد. اقتصاد: این ناحیه از منظر مواد صادراتی فوق‌الذکر، با سایر مناطق قاره متفاوت است؛ اما درخصوص مشکلات آن، اشتراکات زیادی دارد. علاوه بر استعماری که آثار تاریخی خود را بر توسعه این قاره به جای گذاشته است، امروزه، فقر، فساد و ایدز، تبدیل به مهمترین موانع رشد اقتصادی شده‌اند. همانگوه که از جانب SADC بیان شده است، پایداری اقتصادی و سیاسی از مهم‌ترین اهداف در این منطقه است. کشور آفریقای جنوبی از نظر رشد اقتصادی، با اختلاف بسیار، قدرت بلامنازع منطقه است و تولید ناخالص داخلی آن به تنهایی از مجموع تولید ناخالص داخلی سایر کشورهای منطقه خود به مراتب بیشتر است. محیط زیست: جنوب آفریقا از نظر نواحی بوم شناختی گستردگی فراوانی دارد: چمن زارها، بوشولدها(Bushvelds)، کاروها (Karoos)، گرمدشتها (Savannas) و رودکناری‌ها (Riparian zones). هرچند به دلیل از دست دادن زیستگاه (ناشی از تراکم جمعیت انسانی یا توسعه صادرات محور)، اختلال قابل توجهی در برخی مناطق به وجود آمده است، هنوز گونه‌های وحشی متنوعی به جای مانده‌اند: کرگدن سفید، شیر، پلنگ، ایمپالا (Impala)، کودو (Kudu)، کل یالدار آبی‌رنگ (Blue wildebeest)، میمون وروت (Vervet monkey) و فیل. این فلات پیچیده باعث شده است ساختار کوهستانی عطیمی در مرزهای جنوب آفریقا به وجود آید. در جنوب آفریقا معضلاتی زیست‌ محیطی از جمله آلودگی هوا و بیابان زایی به وجود آمده است.
در این صفحه تعداد 382 مقاله تخصصی درباره جنوب آفریقا که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید.
در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI جنوب آفریقا (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند.
در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Elsevier - ScienceDirect - الزویر - ساینس دایرکت
Keywords: جنوب آفریقا; AWBV; African White-backed vultures; CGV; Cape Griffon vultures; NZG; National Zoological Gardens; KD; Krugersdorp; PMB; Pietermaritzberg; Lead toxicity; Southern Africa; African White-backed vulture; Griffon vulture; Bearded vulture; Whole blood;
Elsevier - ScienceDirect - الزویر - ساینس دایرکت
Keywords: جنوب آفریقا; occupational health and safety; southern Africa; worker's health; occupational health access; health systems; workplace health