آشنایی با موضوع

پانسمان زخم روشی جهت ممانعت از ورود میکروب ها به داخل بدن می باشد که با انجام پانسمان از پوست آسیب دیده، محافظت و نگهداری نموده تا دوباره ترمیم شود. پانسمان زخم راهی برای جلوگیری از ورود هر گونه میکروب به داخل بدن می باشد. بنابراین آسیب سد دفاعی بدن یعنی پوست و بروز هر گونه زخمی را باید جدی گرفت و هر چه زودتر آن را پانسمان کرد تا دچار عفونت نشود. انواع زخم عبارتند از: خراشیده شدن پوست؛ بریدگی؛ پاره‌شدن پوست؛ جدا شدن یا کنده شدن پوست؛ سوراخ‌شدگی؛ قطع عضو.
در این صفحه تعداد 328 مقاله تخصصی درباره پانسمان زخم که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید.
در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI پانسمان زخم (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند.
در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Elsevier - ScienceDirect - الزویر - ساینس دایرکت
Keywords: پانسمان زخم; AgNO3; silver nitrate; AgSD; silver sulfadiazine; ATP; adenosine triphosphate; B. subtilis; Bacillus subtilis; C. albicans; Candida albicans; C. freundii; Citrobacter freundii; CFC; colony forming count; CuO; copper oxide; DAPI; 4',6-diamidino-2-phenylind