دانلود مقالات ISI درباره فیبریلاسیون دهلیزی + ترجمه فارسی
Atrial Fibrillation
آشنایی با موضوع
فیبریلاسیون دهلیزی(به انگلیسی: Atrial fibrillation)،با علامت اختصاری(AFib) شایعترین نوع آریتمی قلبی می باشد که تحریک الکتریکی مسیر مشخصی را در قلب طی نمیکند. فیبریلاسیون دهلیزی هنگامی رخ میدهدکه در دهلیزها موج الکتریکی تحریک جهت مشخصی نداشته باشد یعنی سلولهای عضلانی دهلیز به صورت نامنظم تحریک و درنتیجه منقبض میگردند. در نتیجه انقباض منظم دهلیز وجود ندارد پس دهلیزها نمیتوانند خون را به صورت کامل به بطنها پمپ کنند، و نیز ضربانهای بطن از دهلیز پیروی نکرده و بطن بدون نظم طبیعی و بدون پیروی و انتظار دهلیز، منقبض میگردد. آریتمی قلبی به معنی غیرطبیعی بودن ریتم قلب می باشد. در حالت طبیعی ریتم قلب از گره سینوسی آغاز شده و پس از انتقال به گره دهلیزی-بطنی در بطن ها منتشر میشود. در نتیجه این نحو هدایت تحریک الکتریکی، ابتدا دهلیز و با فاصله کمی بطنها منقبض میشوند و همچنین ابتدا عضلات دهلیزها شل شده و سپس بطنها شل میشوند.
فیبریلاسیون دهلیزی (AF) ناشی از چرخش سریع پالس الکتریکی در داخل دهلیزهای قلب( یکی از شایعترین آریتمی ها با مکانیسم بازچرخشی) می باشد. AF هنگامی رخ میدهد که تحریک در دهلیزها نامنظم شده و جهت مشخصی نداشته باشد یعنی سلولهای عضلانی دهلیز به صورت نامنظم و غیر از محل گره سینوسی دهلیزی تحریک میشوند. سرعت حرکت این پالس حدود ۶۰۰ بار در دقیقه است، در نتیجه اولا انقباض منظم دهلیزی نداریم پس دهلیزها فرصتی برای انقباض مؤثر نداشته و عملاً ساکن می باشند و نمیتوانند خون را بطور کامل به بطنها تخلیه کنند پس برون ده قلبی کاهش می یابد، ثانیا ضربانهای بطن که از دهلیزها تبعیت میکند نیز نامنظم و کمی ناکارامد میشود. همچنین سکون خون داخل دهلیزها (استاز) موجب تشکیل لخته داخل دهلیزی ونهایتا آمبولی این لخته و مشکلات مربوطه میشود.
افزایش سن، وجود برخی بیماریهایی ساختمانی قلب مثل نارسایی قلب، تنگی یا نارسایی دریچه ای (شایعترین اختلال دریچه ای تنگى میترال)، هیپرتروفی قلبی، بیماری کرونری قلب و نیز برخی بیماریها مثل فشار خون بالا، دیابت، پرکاری تیروئید (تیروتوکسیکوز)، آمبولى ریوی و مصرف زیاد مشروبات الکلی یا اتانول بعنوان علت این آریتمی مطرح می باشند. ولی گاهی فیبریلاسیون دهلیزی یک بیماری مجزا بوده و با هیچ بیماری قلبی دیگری همراه نیست.
AF در مقایسه با سایر ریتمهای دهلیزی خطرناکتر است. در این بینظمی چون انقباض دهلیزی موثری وجود ندارد، مقداری از خون همیشه در دهلیزها میماند و علاوه بر کاهش برون ده قلبی (به علت از بین رفتن لگد دهلیزی)، احتمال تشکیل لخته در دهلیزها و ایجاد آمبولی ریوی و مغزی همواره وجود دارد.
- در فیبریلاسیون دهلیزی بیش از آنکه به فکر اصلاح بینظمی باشیم، میبایست سرعت پاسخهای بطنی را کمتر کرد. برای این منظور بسته به وضعیت بیمار از مسدود کنندههای کانالهای کلسیمی، بتا بلاکرها و دیجوکسین استفاده میشود.
- برای اصلاح بینظمی و بازگرداندن این ریتم به ریتم نرمال سینوسی از داروهای ضد آریتمی مثل آمیودارون، پروکائین آمید و. . . استفاده میشود.
- در مواردی که وضعیت همودینامیکی بیمار مختل شده باشد (علایمی از قبیل تنگی نفس، درد قفسهی سینه، کاهش فشار خون، سرگیجه و کاهش سطح هوشیاری)، از شوک الکتریکی سینکورونیزه جهت اصلاح ریتم استفاده میشود. در بیمارانی نیز که به درمانهای دارویی پاسخ نمیدهند ممکن است از این روش استفاده شود.
- از روشهای تهاجمیتر مثل ablation نیز در مواردی استفاده خواهد شد.
- بیماران دارای AF مزمن، برای پیشگیری از حوادث ناشی از تشکیل لخته، به صورت طولانی مدت میبایست از داروهای ضد لخته مثل وارفارین استفاده کنند.
در این صفحه تعداد 5899 مقاله تخصصی درباره فیبریلاسیون دهلیزی که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI فیبریلاسیون دهلیزی (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.