دانلود مقالات ISI درباره واکنش زنجیرهٔ پلیمراز + ترجمه فارسی
Pcr
آشنایی با موضوع
واکنش زنجیرهٔ پلیمراز(به انگلیسی: Polymerase Chain Reaction) که مخفف آن (PCR) میباشد. تکنیک انقلابی در دانش و فناوری های زیست مولکولی ایجاد کرد. PCR تکنیکی برای تکثیر یک یا تعداد اندکی از نسخه های یک قطعه DNA به میلیون ها نسخه است. اساس PCR استفاده از توانایی آنزیم DNA پلیمراز برای سنتز رشته های جدید DNA مکمل DNA ای که به عنوان رشته ی الگو در نظر گرفته شده بود، است. PCR در حال حاضر روش معمول و در اغلب موارد ضروری در آزمایشگاه های پژوهش های پزشکی و زیستی است و برای انواع برنامه های کاربردی استفاده می شود، از جمله کلونینگ، تعیین توالی DNA، فیلوژنی یا علم بررسی تکامل موجودات، آنالیز عملکرد ژن ها، تشخیص بیماری های ژنتیکی، تعیین اثر انگشت DNA (که در علوم پزشکی قانونی و تست رد اخوت استفاده می شود)، و تشخیص آلودگی ها و عفونت های ویروسی می باشد.
اگر واکنش پلیمرزیراسیون در محیط آزمایشگاه در حضور آنزیم پلیمراز صورت بگیرد و منجر به تولید قطعه ای بزرگتر از 5 نوکلئوتید پشت سر شود PCR اطلاق می شود.
PCR از فرایندهای طبیعی داخل سلولی (همانندسازی DNA) الگوبرداری شده است و تلاش می کند کلیه فرایندهایی را که در طی همانندسازی در درون سلول رخ می دهد را در درون آزمایشگاه شبیه سازی کرد و مورد استفاده قرار دهد. بدین صورت که در داخل سلول هنگام همانندسازی ابتدا باید DNA تک رشته ای شده و این تک رشته DNA بصورت پایدار باقی بماند. در داخل سلول آنزیمهای مختلفی وظیفه تک رشته ای کردن و وظیفه پایدار نگه داشتن DNA را بر عهده دارند اما در محیط آزمایشگاه برای انجام PCR ما به جای این آنزیمها از حرارت برای تک رشته ای کردن DNA استفاده می کنیم.
حداقل وسایل مورد نیاز برای انجام واکنش PCR، دستگاه ترموسایکلر (ایجاد کننده چرخه های دمایی)، میکرو پیپت، ظرف یخ و وسایل یکبار مصرفی مانند تیپ (جز پلاستیکی که برای کشیدن محلول به میکرو پیپت متصل می شود) و ویال (لوله های درب دار کوچک، در دو اندازه بر اساس گنجایش آنها یعنی ۲۰۰ و ۵۰۰ میکرو لیتر، که واکنش PCR در آنها انجام می شود) و ظروف نگهداری آنها می باشد.
دستگاه ترموسایکلر برای ایجاد دماهای مختلف در مدت زمان مورد نظر، قابل برنامه ریزی می باشد. قبل از تولید این دستگاه، دانشمندان برای انجام PCR از سه حمام آب گرم با دماهای مختلف استفاده می کردند که کار بسیار پر زحمتی بود.
بطور کلی PCR از سه دسته معینی از زمانها و دماها تشکیل شده است:
1- دناتوراسیون (Denaturation)
2- (Anngealing)
3-( Extension)
در بیولوژی مولکولی، واکنش زنجیره ای پلی مراز یا PCR، بمنظور تکثیر یک قطعه DNA مورد استفاده قرار میگیرد. تکنیک PCR در سال 1984 توسط کری مولیس (Kary Mullis) ارائه شده است. در این تکنیک، یک مولکول DNA میلیونها بار تکثیر میشود. تکثیر انتخابی یک ناحیه مورد نظر از یک مولکول DNA است مثلا یک ژن، توسط آنزیم DNA پلیمراز به دفعات زیاد است قسمتی از سکانس مولکول DNA که بین دو پرایمر قرار دارد توسط آنزیم پلیمراز در آزمایشگاه تکثیر (Amplify) میشود
روش PCR سیکل های دمایی (Cycle) ایجاد میشود. در ابتدا با ایجاد حرارت و رساندن دمای محلول به نقطه ذوب DNA، دو رشته DNA از هم جدا میشوند. در مرحله بعد با کاهش دما یک آنزیم DNA پلیمراز فعال شده، عمل همانند سازی (Replication) را انجام میدهد. DNA پلیمراز آنزیمی است که با استفاده از نوکلئوتیدها (مصالح ساختمانی DNA)، رشته الگو (DNA ی مورد مطالعه) و یک قطعه پرایمر قادر به همانند سازی است.
در این صفحه تعداد 12780 مقاله تخصصی درباره واکنش زنجیرهٔ پلیمراز که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI واکنش زنجیرهٔ پلیمراز (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: واکنش زنجیرهٔ پلیمراز; POC; point of care; TV-GS-MS; thermal volatilization gas chromatography mass spectrometry; MSL; Mars Science Laboratory; SAM; sample analysis at Mars; MTBSTFA; N-methyl-N-tert-butyldimethylsilyl-trifluoroacetamide; MECA; microscopy electrochemistry and co
Keywords: واکنش زنجیرهٔ پلیمراز; IAEA; International Atomic Energy Authority; ICRP; International Commission on Radiological Protection; RAP; reference animals and plants; CAP; contextualised animals and plants; NTE; non-targeted effects; OECD NEA CRPPH; Organisation on Economic Cooperat