از شلوار پلنگی همسر احمد مهرانفر تا میکاپ غلیظ فرزانه قاسمزاده: حواشی فشن در اکران "لاکپشت"!
شب گذشته مراسم اکران خصوصی فیلم "لاک پشت" در فضایی پرشور برگزار شد و جمعی از هنرمندان و بازیگران سرشناس در آن حضور یافتند. این رویداد فرصتی بود تا علاقهمندان، بازیگران و عوامل فیلم گرد هم آیند و شاهد نمایش اولیه این اثر سینمایی باشند. در این مراسم، توجهات زیادی به انتخاب لباس و سبک پوشش بازیگران جلب شد که در ادامه به جزئیات آن میپردازیم.

بازیگران حاضر در اکران
بازیگرانی چون کوروش تهامی، نازنین بیاتی، نازنین کریمی، و فرزانه قاسم زاده از جمله چهرههای شناختهشدهای بودند که در این مراسم حضور داشتند. همچنین، مونا فائزپور، همسر احمد مهرانفر، نیز در این اکران دیده شد.
بررسی استایلهای مونوکروم و مشکی
در این مراسم، استایل مشکی یکی از انتخابهای محبوب میان بازیگران زن بود:
-
نازنین بیاتی و نازنین کریمی هر دو با استایلی تمام مشکی در مراسم حاضر شدند.
-
نازنین بیاتی اوتفیتی مونوکروم (تکرنگ) را برای این اکران انتخاب کرده بود.
-
نازنین کریمی با انتخابی خاص، این رنگ محبوب را به شکلی متفاوت به نمایش گذاشت. او کت و شلوار پلیسهدار با برشهای خاص و ساختارمند پوشیده بود که این جزئیات، استایل او را از یکنواختی خارج کرده و فرم مدرن و قدرتمندی به آن بخشیده بود.
انتخابهای رنگی و متفاوت
در مقابل استایلهای مشکی، برخی بازیگران نیز با رنگها و طرحهای متنوعی در مراسم حاضر شدند:
-
فرزانه قاسم زاده با ترکیب رنگهای کرم و قرمز و میکاپ (آرایش) غلیظ در این رویداد دیده شد.
-
مونا فائزپور نیز با انتخابی جسورانه، با رنگ مویی متفاوت و شلوار پلنگی در اکران فیلم "لاک پشت" حضور پیدا کرد.