تاریخچه سرورهای سری Proliant اچ پی از آغاز تا کنون

امروزه با پیشرفت تکنولوژی، همهٔ کسب‌وکارها به‌سمت فناوری اطلاعات روی آورده‌اند و به جرئت می‌توان گفت هیچ کدام بدون ابزارهای مرتبط با تکنولوژی دوام نخواهند آورد. هنگامی که قصد راه‌اندازی یک کسب‌وکار و یا توسعهٔ زیرساخت‌ها را دارید، خرید سرور اچ پی می‌تواند یکی از اولین قدم‌ها باشد. اچ پی پرولیانت و نسل‌های متفاوت این شرکت، می‌توانند بهترین انتخاب برای پیشرفت و راه‌اندازی کسب‌وکار شما باشند. برند اچ پی یکی از پیشتازان صنعت فناوری اطلاعات بوده و از زمان‌های دور نسل‌های متفاوتی را به بازار ارائه کرده‌است. این شرکت سرورهایی ازجمله سرور dl 380 gen10 را برای برطرف کردن نیازهای یک بیزینس طراحی کرده‌است. نیازهای یک کسب‌وکار از روزمره‌ترین‌ها تا پیشرفته‌ترین‌ها، توسط این سرورها ازجمله dl 380 gen11 مرتفع خواهد شد. برای انتخاب بهترین مورد از بین سرورهای شرکت اچ پی، باید اطلاعات دقیقی از نیازهای خود و توانایی این سرورها داشته باشید.

 

دربارهٔ سرورهای اچ پی

شرکت اچ پی از گذشته‌های دور انواع و اقسام سرورها را به بازار ارائه کرده‌است و هرکدام کارایی و ویژگی‌های خاص خود را داشته‌اند. سرور اچ پی به دلیل سازگاری با انواع سیستم‌عامل‌ها و محیط‌های نرم‌افزاری، جزو بهترین و کاربردی‌ترین مدل‌ها در بین تولیدکنندگان سرور به‌شمار می‌رود. مدل‌های متفاوت سرورهای اچ پی براساس سخت‌افراز، تکنولوژی و کارایی‌ای که دارند، به نسل‌های متفاوتی تقسیم می‌شوند. مهم‌ترین ویژگی‌ای که سرورهای متفاوت اچ پی دارند، رکوردشکنی آن‌ها در بازدهی است. هر زمان که سرورهای متفاوت این شرکت به بازار ارائه شدند، با استقبال بی‌نظیری مواجه شده‌اند. به‌عنوان مثال، نوعی از سرورهای شرکت اچ پی با مدل ایستاده یا پرولیانت، به تکنولوژی HPE Infosight مجهز هستند. این مدل‌ها جزو کم‌مصرف‌ترین‌ها در دستهٔ سرورهای ایستادهٔ دنیا هستند. در مقایسه سرورهای رکمونت نیز 20% عملکرد بهتر و بیشتری نسبت‌به دیگر رقبای اچ پی دارند.

اچ پی پرولیانت چیست؟

اچ پی یکی از تولیدکنندگان سرورهای رده اول در دنیاست. به طوری که همهٔ شرکت‌ها در رقابت تنگاتنگی با آن به سر می‌برند. این شرکت تعدادی از مدل‌های سرور خود را با نام اچ پی پرولیانت به بازار ارائه می‌کند. به طوری که هر یک کارایی متفاوتی دارند. در ابتدا سرور اچ پی پرولیانت نام سرورهایی بود که شرکتی به نام کامپک تولید و به بازار روانه می‌کرد. سپس اچ پی این شرکت را به طور کلی خریداری کرد و سرورها را تحت برند خود به بازار تکنولوژی ارائه داد. فروش بالایی که سرورهای اچ پی ازجمله سرور dl380 gen11 در بازار دارند، نشان‌دهندهٔ اعتماد صاحبان مشاغل به این شرکت است. به طوری که طبق آمار بررسی‌شده در سطح دنیا، از بین هر 3 سروری که در سطح جهانی به فروش می‌رود، یکی از بین خانوادهٔ اچ پی پرولیانت است.

سرورهای اچ پی پرولیانت تبدیل به نقطه‌عطفی در بین استراتژی‌های اچ پی شدند. به طوری که امروزه در هر جایی و با هر حجم کاریی، پاسخگوی نیاز کسب‌وکارها هستند. این سرورها همیشه در دسترس هستند و برای همپوشانی با محیط‌های نرم‌افزاری و ابری تولید می‌شوند. در ادامهٔ تولیدات اچ پی، برای انجام حجم کاری متنوع، پرولیانت نسل 9 و 10 طراحی شد تا انواع نیازهای پیشرفتهٔ مشتریان را مرتفع سازد.

تاریخچهٔ نسل‌های پرولیانت اچ پی

سرورهای پرولیانت شرکت اچ پی به لحاظ پیکربندی، تقسیم بر چند دسته شده‌اند و هرکدام ویژگی و کارایی خاص خود را دارند. سرورهای 100 الی 400 شامل سیستمی است که به‌صورت تک‌سوکتی و دوسوکتی ارائه می‌شوند. سری‌های 500 و 600 دارای سیستم چهارسوکتی و سری‌های سرور 700 و 900 هشت سوکت با قابلیت ارتقا دارند. سری 900 علاوه‌بر این‌که دارای قابلیت ارتقاست، به صورتی که می‌تواند به 8 سوکت و بیشتر ارتقا یابد، از 80 هسته CPU و تا حداکثر 4 ترابایت رم نیز پشتیبانی می‌کند. یکی از ویژگی‌های این کمپانی، تنوع در محصولات است و همین امر باعث شده‌است تا به یکی از شرکت‌های پرفروش و محبوب سرور در دنیا تبدیل شود. سرور اچ پی پرولیانت در چندین نسل ارائه شده‌است و هرکدام دارای فاکتورهای ویژهٔ خود هستند. البته باید بدانید که عمده تفاوت در خانوادهٔ اچ پی، به دلیل تفاوت در تکنولوژی و پردازندهٔ هر نسل است.

 

  • نسل‌های قبل از gen 5

امروزه از انواع مدل‌های نسل قبل از Gen 5 استفادهٔ کمتری می‌شود، اگرچه برخی از انواع مدل مینی استوک g2 همچنان می‌توانند نیازهای بیزنس‌های کوچ را مرتفع سازند. در نسل ژن 5، از 4 هسته فیزیکی پشتیبانی می‌شود. همچنین در این نسل از پردازنده‌های اینتل زئون سری E5400 و X5400 استفاده شده‌است.

  • نسل‌های 7 و 8

خانوادهٔ سرور اچ پی پرولیانت در سری جی 6 و جی 7، پردازنده‌های گسترده‌تری دارند. به طوری که از بین سه مدل L،X و E اینتل زئون سری 5600 تشکیل می‌شوند. در نسل 7 اچ پی پرولیانت شاهد تحول عظیم مدل‌های سرور شدیم. در حدی که در سال 2011 مدل DL380 G7 یکی از پرفروش‌ترین سرورهای دنیا شد. با این وجود از 13 فوریهٔ 2013، عمده تغییرات مدل‌های پرولیانت با ورود نسل 8 به بازار تکنولوژی رخ داد.

  • نسل‌های 8 و 9

در نسل جی 8 و جی 9 شاهد پردازنده‌های سری E5-2600 در سرور اچ پی بودیم با این تفاوت که در نسل 8، ورژن 1 و 2 این مدل از پردازنده ارائه شد. در نسل 9 نیز از ورژن 3 و 4 این پردازند استفاده شد، اگرچه اسم پردازنده‌ها به لحاظ نام یکی بود؛ اما این پردازنده‌ها در برخی از نکات فنی دارای تفاوت‌هایی بودند. باید بدانید که از نسل 8 به بعد نیز، همهٔ پردازنده‌ها از حافظهٔ DDR3-1600 پشتیبانی می‌کنند. ازجمله سرورهای پرفروش این نسل، سرور dl 380 gen10 است.

  • نسل 10

در نسل 10 خانوادهٔ سرورهای اچ پی و نسل 10 پلاس، تفاوت چشمگیر و عمده‌ای در پردازنده‌ها ایجاد شد. اچ پی در این نسل به سراغ پردازنده‌های اینتل زئون خانواده scable رفت. در نسل‌های 10 و 10 پلاس، از چهار سری برنز، سیلور، گلد و پلاتینیوم استفاده شده‌است. در نسل 10 اچ پی، افزایش 66درصدی پهنای باند مشاهده می‌شود. همچنین هسته‌های فیزیکی 14 درصد و ظرفیت حافظهٔ سرور نیز 33 درصد بهبود پیدا کرده‌است. نسل 10 و 10 پلاس، از باس رم DDR4-3200 پشتیبانی می‌کند که جزو ویژگی‌های بارز آن است. همچنین این نسل از تکنولوژی PCIe 4 نیز پشتیبانی می‌کند. از مزیت‌های مهم نسل پرولیانت 10 و 10+ می‌توان به سازگاری آن با حافظهٔ NVMe اشاره کرد. نکتهٔ جالب و حائز اهمیت در نسل 10+، این است که از انواع سیستم‌عامل‌ها پشتیبانی کرده و با بیشتر محیط‌های کاری سازگاری دارد.

انواع سرورهای متفاوت اچ پی

سرور اچ پی براساس نیاز و حجم کاری کسب‌وکارها، محاسبات و انعطاف‌پذیری بیشتری را به آن‌ها ارائه می‌دهد. به‌عنوان مثالHPE SmartCache، HPE StandardMemory، HPE SmartMemory ، HPE FlexibleLOM و غیره. از طرف دیگر شاهد تنوع زیاد و بی‌نظیر انواع سرورهای اچ پی هستیم و در ادامه آن‌ها را بررسی می‌کنیم. سرورهای پرولیانت اچ پی در هفت دستهٔ متفاوت ارائه می‌شوند، به طوری که هریک نیازهای متفاوت کسب‌وکارها را با حجم کاری متفاوت پاسخ می‌دهند:

  1. HPE ProLiant Easy Connect؛

  2. HPE ProLiant MicroServer؛

  3. HPE ProLiant ML؛

  4. HPE ProLiant DL؛

  5. HPE ProLiant BL؛

  6. HPE ProLiant SL/Apollo؛

  7. HPE Moonshot System.

تمام خانواده‌های اچ پی که نام بردیم، به‌گونه‌ای طراحی‌شده‌اند که توانایی مدیریت حجم کاری چندگانه و قابلیت کنترل آن‌ها را دارند. مدیریت چندگانه شامل زیرساخت‌های آی‌تی، تحلیل‌ها، بیگ دیتا، اپلیکیشین های تجاری و غیره هستند. هرکدام از خانواده‌ها برای کاربرد و موارد خاصی طراحی و بهینه شده‌اند.

  • سرور  HPE ProLiant EasyConnect

این سرورها بدون ایجاد کوچک‌ترین تغییری در کیفیت، زمان مصرفی ادمین‌ها درون شبکه را کاهش می‌دهند. این نوع از سرورها هیبریدی هستند و امکان استفاده از راه دور را برای خدمات مدیریتی اچ پی فراهم می‌کنند. هزینه‌های آن‌ها به‌طور چند ماه یک بار یا سالیانه پرداخت می‌شود و خدمات نیز توسط مهندسان و متخصصان ارائه می‌شوند.

  • خانوادهٔ میکرو سرورهای پرولیانت اچ پی

میکرو سرور اچ پی کامپکت پرولیانت جزو مدل‌های بی‌سروصدا و شیک شرکت اچ پی هستند و برای کسب‌وکارهای کوچک ارائه شده‌اند. استفاده از این سرورها بسیار آسان است و می‌توان توسط آن‌ها هزینه‌های یک کسب‌وکار را کاهش داد. در عین حال، می‌توان بهره‌وری و کارایی را نیز افزایش داد. یکی از مزیت‌های مهم این نوع سرور این است که برای استفاده از آن، نیازی به اتاق سرور ندارید. ژن 8 میکرو سرورهای پرولیانت سروری با سایز کوچک و منحصربه‌فرد است. این نوع سرور اولین راه‌کار برای کسب‌وکارهای کوچک به‌شمار می‌رود. آن‌ها کارایی سرور اچ پی را دارند و به همراه روتر HPE PS110 Wireless 11n VPN  و سوییچ PS1810 ارائه می‌شوند. باید بدانید که این روتر و سرور، راهکارهای Converged را ارائه می‌دهند. از مزایای دیگر این سرورها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. شبکه یکپارچه با روترها و سوییچ‌های اچ پی؛

  2. طراحی دل‌چسب و قرارگیری در هرجایی؛

  3. نصب، مدیریت و سرویس‌دهی آسان.

نسل 10 میکرو سرورهای اچ پی دارای دو پورت Display هستند که از K Streaming Media 4 نیز پشتیبانی می‌کنند. این مدل دارای سیستم عامل ClearOs است که به‌طور Preload روی آن سوار شده‌است. سیستم عامل و اپلیکیشن‌هایی با کاربری آسان در این سرورها وجود دارند که برای کسب‌وکارهای کوچک یا خانگی به‌راحتی قابل‌استفاده‌اند.

  • سرورهای ML اچ پی

مدل بعدی از خانواده پرولیانت اچ پی، ML است که ظاهر آن شباهت بسیاری به کیس کامپیوتر دارد. به این نوع سرور اچ پی Tower یا ایستاده نیز گفته می‌شود. ظرفیت داخلی هارد این سرورها امکان توسعه دارند و برای کسب‌وکارهای در حال رشد، گزینهٔ مناسبی به‌شمار می‌روند. برخی از این سرورهای ML را می‌توان درون رک نیز نصب کرد.

  • سرورهای DL اچ پی

انواع سرورهای DL درون رک سرور جا می‌گیرند که به آن‌ها رکمونت نیز گفته می‌شود و دارای کارایی مناسبی نیز هستند. آن‌ها مدیریت متعادل، بهینگی و ویژگی‌های مثبت دیگری را دارند. به طوری که سرورهای همه‌کاره نامیده می‌شوند. تنوع سرورهای شرکت اچ پی بسیار زیاد است؛ اما پرفروش‌ترین مدل‌های آن در بین سری سرورهای DL هستند. ازجمله سرورهای پرفروش می‌توان به سرور dl 380 gen10 و سرور dl380 gen11 اشاره کرد.

  • سرورهای BL اچ پی

از دیگر انواع سرورهای اچ پی می‌توان به سرورهای BL اشاره کرد که جزو دستهٔ Blade Systemها قرار می‌گیرند. این یعنی مدل تیغه‌ای دارند و توسط آن‌ها می‌توان از زمان، انرژی و هزینه نهایت استفاده را کرد. محصولات این دسته از سرورها به‌راحتی زیرساخت و مدیریت سرور را فراهم می‌کنند. به طوری که می‌توانند بهره‌وری را بهبود دهند. آن‌ها دارای زیرساختی ماژولار هستند و سادگی را به دیتاسنتر کسب‌وکارها هدیه می‌دهند. ویژگی‌های منحصربه‌فرد این سری شامل موارد زیر است:

  1. همگرایی سیستم که نتیجهٔ آن کاهش هزینه‌های دیتا سنتر است.

  2. دیده‌شدن نیازهای متفاوت مشتریان.

  3. ایجاد دسترسی بالا برای بهبود حجم کاری کسب‌وکار و افزایش سرعت آن‌ها.

  4. افزایش سرعت توسط مانیتورینگ اتوماتیک سیستم.

  5. ارائه تجربه‌ای جدید در فناوری اطلاعات.

  6. ارائه ویژگی Power of line.

  • سرورهای SL و Apollo اچ پی

سرور اچ پی از نوع SL درون رک نصب می‌شوند و برای انواع شبکه‌های بزرگ طراحی شده‌اند. این نوع از سرورها دارای Density بالا هستند و کارایی پیشرفته‌ای را در محیط ایجاد می‌کنند. به طوری که بهینگی در سیستم افزایش خواهد یافت. همچنین دارای ویژگی Scability به معنای سازگاری با درخواست‌های فزایندهٔ مشتری هستند. فروش سری SL جدیداً متوقف شده و سری Apollo در بازار جایگزین آن شده‌است. سیستم‌های آپولو یا همان سری XL دارای پلتفرمی همه‌منظوره هستند که توانایی فراهم کردن مقیاس، کارایی و بهره‌وری را دارند. این نوع سرور اچ پی در مقیاس رک ارائه می‌شوند تا بتوان از آن‌ها به‌راحتی درون رک استفاده کرد.

سرور اچ پی آپولو برای محاسبات کامپیوتری پیچیده و حجم کاری بسیار بالا برای تأمین سرویس‌دهی به کاربر استفاده می‌شوند. می‌توان گفت این سرورها HyperScale هستند. به طوری که قدرت پردازش فوق‌العاده‌ای در انواع پروسه‌ها را دارند. این یعنی در انواع سرویس‌های تحت وب، پردازش بیگ دیتا، اپلیکیشن‌های Super Computing و وب هاستینگ کاربرد دارند. معماری این سرور همان‌طور که گفته شد، مناسب رک است و منابع شبکه را از استوریج و منابع محاسبه‌گر جدا می‌کند.

  • مونوسیستم‌های اچ پی

می‌توان گفت این نوع سرور اچ پی اولین سرور بهبودیافته‌ای است که به‌صورت نرم‌افزار محور ارائه شده‌است و طراحی آن مناسب دیتاسنتر و حجم کاری خاص است.

تقسیم‌بندی سری ML و DL

به‌طورکلی می‌توان گفت سری‌های ام‌ال و دی‌ال به دو دستهٔ کلی تقسیم می‌شوند که در ادامه آن‌ها را بررسی می‌کنیم:

  • سری Essential

این سری شامل میکرو سرورها و سرورهای اچ پی پرولیانت 10 و 100 هستند که در ردهٔ سرور اچ پی ارزان قیمت قرار می‌گیرند. آن‌ها از یک پردازنده پشتیبانی کرده و توانایی مدیریت ارسال ایمیل، اشتراک‌گذاری فایل و اشتراک‌گذاری پرینتر برای گروهی بین 10 الی 20 نفر را دارند. این نوع از سرورها به‌صورت ایستاده یا همان Tower ارائه می‌شوند و یا به‌صورت رکمونت با ارتفاع یک یونیتی هستند. دارای حداقل 4 گیگابایت حافظه و قابلیت گسترش آن نیز هستند؛ اما توصیه می‌شود که دست‌کم به 8 گیگابایت ارتقا یابد. قابلیت گسترش این سرورها به 16 تا 64 گیگابایت است و حداکثر 4 هارد دیسک از نوع ساتا نیز دارند. بهترین کار این است که در جستجوی مدلی با سه یا چهار محل نصب برای هارد درایو اضافی باشید. مدل انتخابی باید از اترنت 1000/100/10 مگابیت بر ثانیه استفاده کند و دارای اسلات PCI به تعداد کافی باشد. در این صورت می‌توانید کنترلرهای بیشتر و کارت شبکه به آن متصل کنید. این سرورها قابلیت‌های اضافی مانند RAID را نیز دارند؛ اما صرفاً امکان پشتیبانی از هاردهای ساتا را به کاربران می‌دهند.

  • سری Performance

سرور اچ پی پرولیانت پرفورمنس در سری‌های 300 و 500 به کاربران ارائه می‌شوند و دستگاه‌های رده‌متوسطی به‌شمار می‌آیند. آن‌ها به‌صورت قابل‌نصب در رک و یا ایستاده به بازار عرضه می‌شوند و اندازهٔ آن‌ها یک یونیتی تا چهار یونیتی است. این نوع از سرورها در لحظه می‌توانند چندین کار متفاوت را در کنار هم اداره کنند. به‌عنوان مثال، سرور اچ پی سری پرفورمنس می‌تواند یک بانک اطلاعاتی کوچک، اشتراک‌گذاری پرینتر و فایل‌ها و نرم‌افزارهای سرویس‌دهنده را باهم مدیریت کند. این نوع سرور اچ پی برای مجازی‌سازی گزینهٔ مناسبی است. به طوری که می‌تواند هزینه‌ها به‌صورت چشمگیری کاهش دهد. قیمت این نوع از سرورها در مقایسه با امکاناتی که ارائه می‌دهد، مقرون‌به‌صرفه است.

از این نوع سرور در انواع کسب‌وکارهای کوچک یا گروه‌های کاری در اسکیل بزرگ استفاده می‌شود. می‌توان این سرورها را با تعداد بالا دو عدد پیکربندی خوشه‌ای کرد و کار را گسترش داد. به این کار کلاسترینگ گفته می‌شود و می‌توان توسط آن وظایف نرم‌افزارهای سرویس‌دهنده را به اشتراک گذاشت. در این صورت اگر برای سیستم مشکل خرابی پیش آید یا یکی از دستگاه‌ها دچار عدم سرویس‌دهی شود، دیگر دستگاه‌ها می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند. این یعنی بقیهٔ دستگاه‌ها در این صورت می‌توانند همان سرویس را به‌طور جایگزین ارائه داده و امور متوقف نمی‌شوند.

 

  • سری ML300

سری ام ال 300 جزو سرورهای اچ پی به‌شمار می‌رود که توانایی پشتیبانی از یک یا دو پردازنده را دارند. همچنین توسط آن‌ها می‌توان مدیریت از راه دور را به‌صورت پیشرفته انجام داد و در میزان حافظه نیز انعطاف‌پذیری بالایی دارند. این سری قابلیت گسترش سیستم را بالا برده و کارایی بالایی را ارائه می‌دهند. به طوری که برای کاربردهای دیتابیس، ایمیل و غیره بسیار مناسب‌اند. سری ام ال 300 از یک یا دو سوکت پردازنده با 2، 4، 6 و 12 هسته پشتیبانی می‌کند و باید بدانید که این تعداد در مدل‌های بالاتر بیشتر است. مدل‌های نامبرده نیازی به رک نداشته و به‌صورت ایستاده به بازار ارائه می‌شوند.

سری ام ال 300 براساس پیشنهاد شرکت اچ پی برای سرویس‌های وب سرور، ایمیل و مسیجینگ، کنترل دامنه و غیره بسیار مناسب است. حافظه‌های LRDIMM و RDIMM سرور اچ پی در این مدل، از 32 گیگابایت تا 3 ترابایت را پشتیبانی می‌کند. همچنین این مدل دارای هارد دیسک‌های ساتا SAS با ظرفیت بالا نیز هستند. این سرویس‌ها را می‌توان براساس نیاز یک کسب‌وکار استفاده کرد. به‌طوری‌که امکانات گوناگونی را به آن‌ها ارائه خواهد کرد. به طور کلی مدل‌های خانوادهٔ ام‌ال، سیستم عامل‌های متنوعی را برای کارایی بالاتر و سرویس‌دهی بیشتر پشتیبانی می‌کنند.

همه‌چیز دربارهٔ سرور dl 380 gen10

یکی از پرفروش‌ترین مدل‌های سری DL سرور اچ پی، dl 380 gen10 است. همان‌طور که می‌دانید، این نوع سرور متعلق به نسل 10 سرورهای اچ پی است. این نوع سرور پرکاربرد به‌صورت رکمونت دو یونیتی ارائه می‌شود. دی ال 380 دارای پردازندهٔ Intel Xeon Scalable است که از نسل دوم پردازنده‌ها به‌شمار می‌روند. این مدل دارای حافظه‌ای پایدار، شتاب‌دهنده‌های GPU و NVMe هستند که توانایی پشتیبانی از امکانات بسیار پیشرفته‌ای را دارند. این سرور مناسب انواع فعالیت‌ها ازجمله رندرینگ، حسابداری، هاستینگ، مجازی‌سازی، هوش مصنوعی و اپلیکیشن‌هاست. اگر سرور dl 380 gen10 را برای خرید مدنظر دارید، باید تمام ویژگی‌های کسب‌وکارتان را در ابتدا به‌خوبی بشناسید. سپس می‌توانید از بین پیکربندی‌های متفاوت این سرور، بهترین آن را انتخاب کنید.

 

همه‌چیز دربارهٔ سرور dl380 gen11

سرور اچ پی جزو بهترین انتخاب‌ها برای استفاده در انواع کسب‌وکارهاست و این را فروش جهانی و آمار بالای فروش آن نشان می‌دهند. باید بدانید که یک کسب‌وکار جهت گسترش فعالیت‌ها و انجام روتین‌های روزانهٔ خود، به سرور نیاز مبرمی دارد. درواقع بدون داشتن یک سرور مناسب، به‌هیچ‌عنوان نمی‌توان امیدی به آیندهٔ یک کسب‌وکار داشت. سرور dl 380 gen11 نوعی سرور اچ پی رکمونت است که به‌صورت دو یونیتی، تحت برند اچ پی به بازار ارائه می‌شود. این سرور از پردازنده‌های نسل چهارم Intel Xeon Scalable پشتیبانی می‌کند. همچنین دارای حافظهٔ DDR5 و PCIe Gen5 است. به‌طوری‌که از انواع امکانات امنیتی پیشرفته نیز پشتیبانی می‌کند. سرور نامبرده برای کاربردهای متفاوت ازجمله مجازی‌سازی، هوش مصنوعی، ذخیره‌سازی نرم‌افزاری، رمزگذاری ویدئو و غیره استفاده می‌شود. می‌توانید براساس نیاز خود در کسب‌وکارتان، یکی از انواع پیکربندی‌های این مدل را انتخاب و خریداری کنید.

استفاده از نسخه‌های قدیمی اچ پی

امروزه نسخه‌های جدید و بسیار پیشرفته‌ای از سرور اچ پی تولید شده‌است و توسط این شرکت روانهٔ بازار شده‌اند. نسل 9، 10 و 11 در ارائه محصولات خود ارتقای چشم‌گیری نسبت‌به نسل‌های گذشته داشته‌اند. کارشناسان تکنولوژی و فناوری اطلاعات معتقدند که نسل 8 دیگر منسوخ شده‌است؛ اما این تفکر درستی نیست. استفاده از نسل‌های قبل‌تر می‌تواند در برخی از کسب‌وکارهای کوچک یا تازه‌تأسیس، یک راهکار صرفه‌جویی در هزینه‌ها باشد.

 

سخن پایانی

در این مقاله اطلاعات کلی در خصوص سرورهای اچ پی پرولیانت را به شما ارائه کردیم و دیدیم که سرور اچ پی جزو پرفروش‌ترین‌ها در جهان است. مدل‌ها و نسل‌های جدید سرورهای اچ پی طی سالیان گذشته به بازار ارائه‌شده‌اند و برخی با استقبال بیشتری روبه‌رو شده‌اند. از پرفروش‌ترین و کارآمدترین مدل‌های سرور اچ پی می‌توان به سرور dl 380 gen10 و سرور dl 380 gen11 اشاره کرد. درنهایت برای انتخاب سرور مناسب، سعی کنید نیازهای خود را به‌خوبی بشناسید. سپس بر این اساس می‌توانید از بین سرورها انتخاب کنید و یا برای انتخاب از یک کارشناس کمک بگیرید.

 

کپی شد
دیدگاه
مطالب مرتبط
اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت دانشیاری هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    بیشتر بدانید
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت دانشیاری هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد