دانلود مقالات ISI درباره Conditioned Latin Hypercube Sampling + ترجمه فارسی
Conditioned Latin hypercube sampling
در این صفحه تعداد 5 مقاله تخصصی درباره که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: LHS; Latin Hypercube Sampling; cLHS; conditioned Latin Hypercube Sampling; DLHS; D-Latin Hypercube Sampling; RMQS; French soil quality monitoring network; RMSEP; Root Mean Squared Error of Prediction; HF; harmonization function; RPD; ratio of standard dev