دانلود مقالات ISI درباره Cvt, Cerebral Venous Thrombosis + ترجمه فارسی
CVT, cerebral venous thrombosis
در این صفحه تعداد 8 مقاله تخصصی درباره که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: α, slope angle alpha from r to K; APA, antiphospholipid antibodies; CVT, cerebral venous thrombosis; D-T (m), time between diagnosis and TEG (months); ENT inf, ear nose throat infection; FV Leiden, factor V Leiden; FVIII ↑, increased plasma levels of fact