دانلود مقالات ISI درباره بهینه سازی زمان واقعی پویا + ترجمه فارسی
Dynamic Real-Time Optimization
بهینه سازی زمان واقعی پویا
در این صفحه تعداد 8 مقاله تخصصی درباره بهینه سازی زمان واقعی پویا که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI بهینه سازی زمان واقعی پویا (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: بهینه سازی زمان واقعی پویا; Dynamic real-time optimization; Plant-model mismatch; Modeling for optimization; Input parameterization; Plant model; Solution model