دانلود مقالات ISI درباره Electronic Word Of Mouth (Ewom) + ترجمه فارسی
Electronic word of mouth (eWOM)
در این صفحه تعداد 6 مقاله تخصصی درباره که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: Small island destinations (SIDs); Electronic word of mouth (eWOM); Music festival; Experience economy; 5Es model; Gen Y; Social networking sites;
Keywords: Electronic word of mouth (eWOM); Social media; Purchase intention; Information acceptance model (IACM); Information adoption model; Theory of reasoned action;