Experimental autoimmune uveitis (EAU)

در این صفحه تعداد 5 مقاله تخصصی درباره که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید.
در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند.
در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Elsevier - ScienceDirect - الزویر - ساینس دایرکت
Keywords: Uveitis; Experimental autoimmune uveitis (EAU); Suppressor of cytokine signaling; Ocular inflammation; SOCS1; SOCS1 mimetic; BiologicsSOCS, suppressor of cytokine signaling; SOCS1-KIR, the kinase inhibitory region of SOCS1; EAU, experimental autoimmune uv
Elsevier - ScienceDirect - الزویر - ساینس دایرکت
Keywords: Peptide; Anti-inflammation; Endotoxin-induced uveitis (EIU); Experimental autoimmune uveitis (EAU); Nuclear factor (NF)-κBDexamethasome sodium phosphate (PubChem CID: 16961); Lipopolysaccharide (PubChem CID: 53481793)