ذخیره سازی با دمای پایین

در این صفحه تعداد 11 مقاله تخصصی درباره ذخیره سازی با دمای پایین که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید.
در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI ذخیره سازی با دمای پایین (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند.
در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Elsevier - ScienceDirect - الزویر - ساینس دایرکت
Keywords: ذخیره سازی با دمای پایین; Lupeol (PubChem CID: 259846); Mangiferin (PubChem CID: 5281647); Gallic acid (PubChem CID: 370); Chlorogenic acid (PubChem CID: 1794427); Vanillic acid (PubChem CID: 8468); Ferulic acid (PubChem CID: 445858); Caffeic acid (PubChem CID: 689043); Ascorbic a