دانلود مقالات ISI درباره عصبی عضلانی + ترجمه فارسی
Neuroendocrine
آشنایی با موضوع
عصبی عضلانی ( به انگلیسی: neuroendocrine) یک گروه هتروژنوس از بیماریهای وراثتی است. بیش از 150 نوع از این گروه از بیماریها تاکنون شناسایی شده است. اگر چه اختلالات عضلانی کودکان یکی از علل اصلی ناتوانی میباشد، پیشرفتهای چشمگیری در زمینه علل ژنتیکی این بیماریها صورت گرفته است، که در زمینه پیشگیری و تشخیص آن بسیار مهم میباشد. معیارهایی که برای طبقه بندی این بیماریها استفاده میشود عبارتند از: سن بروز بیماری، میزان پیشرفت بیماری و نوع وراثت.
بیماریهای عصبی عضلانی به چهار دسته طبقه بندی میشوند:
میوپاتیها (بیماریهای دیستروفی عضلانی)؛ نوروپاتیها (بیماری شارکوت ماری توث) بیماریهای محل اتصال عصب و عضله (سندرم میاستنی مادرزادی)، بیماریهای نورون حرکتی (آتروفی عضلانی نخاعی).
یکی از خطرناکترین و مهمترین بیماریهای عصبی ـ عضلانی بیماری ALS است. شاید نام این بیماری برای بسیاری ناآشنا باشد، اما بیماری خطرناک Amyotrophic Lateral Sclerosis از جمله بیماریهای شایع ژنتیکی است.
این بیماری با ضعف پیشرونده عضلانی، درگیری زبان و بلع و در مراحل نهایی، عضلات تنفسی مشخص میشود.
برای کندکردن سرعت پیشرفت این بیماری از داروی خاصی استفاده میشود، اما تحقیقاتی در مورد کاربرد سلولهای بنیادی در درمان این بیماری در جریان است که چشمانداز درمان آن را متحول خواهد کرد.
بعضی از بیماریهای عصبی ماهیچهای(نوروماسکولار) به علت اختلال در ناحیه تماس عصبی ماهیچهای ایجاد میشوند. کاهش میزان استیل کولین به علت اشکال در آزاد کردن آن، اختلال در ساختمان طبیعی چینهای پس سیناپسی(از نظر عمق و تعداد) و خرابی گیرندههای استیل کولین از جمله عوامل ایجاد بیماریهای مریوط به ناحیه تماس عصبی عضلانی محسوب میشوند. بیماریهای میاستنی به دلیل اختلال در ناحیه تماس عصبی عضلانی ایجاد میشوند. ضعف عضلانی و خستگی زودرس در عضلات اسکلتی از علایم مهم این بیماریها بوده که گاهی یک قسمت از بدن و یا میتواند چندین ناحیه از عضلات فرد را درگیر نماید. میاستنی گراویس از جمله بیماریهای تماس عصبی عضلانی است.
در این صفحه تعداد 491 مقاله تخصصی درباره عصبی عضلانی که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.