دانلود مقالات ISI درباره People Who Inject Drugs (Pwid) + ترجمه فارسی
People who inject drugs (PWID)
در این صفحه تعداد 14 مقاله تخصصی درباره که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: Injecting drug use (IDU); People who inject drugs (PWID); Mental health; Depression; Psychological distress; Suicide; Mexican-American; Latino men;
Keywords: Acute hepatitis C virus infection; People who inject drugs (PWID); Injecting drug use (IDU); HIV; Men-who-have-sex-with-men (MSM); Treatment; Directly-acting antiviral (DAA)
Keywords: Prescription drug use; People who inject drugs (PWID); The ALIVE study; Substance use; ALIVE; AIDS Linked to the IntraVenous Experience; ACASI; Audio computer-assisted self-interview; CES-D; Center for Epidemiologic Studies - Depression Scale; LR; Likelih