Smallest real difference

در این صفحه تعداد 5 مقاله تخصصی درباره که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید.
در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند.
در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Elsevier - ScienceDirect - الزویر - ساینس دایرکت
Keywords: Muscle strength; Muscle strength dynamometer; Rehabilitation; Reproducibility of results; Stroke; ICC; intraclass correlation coefficient; PPSH; patients with poststroke hemiplegia; SEM; standard error of the mean; SRD; smallest real difference;
Elsevier - ScienceDirect - الزویر - ساینس دایرکت
Keywords: Lower extremity; Motor skills; Reference values; Rehabilitation; Reproducibility of results; BMI; body mass index; CI; confidence interval; ICC; intraclass correlation coefficient; LEMOCOT; Lower Extremity Motor Coordination Test; SEM; standard error of m