دانلود مقالات ISI درباره حرارتی خورشیدی + ترجمه فارسی
Solar Thermal
آشنایی با موضوع
(انرژی) حرارتی خورشیدی، (به انگلیسی: Solar thermal energy) فناوری است، که برای بهرهبرداری از انرژی حرارتی (گرما) حاصل از انرژی خورشیدی بکار برده میشود. انرژی حرارتی خورشیدی از نظر نوع استفاده و بهرهبرداری که از آن میشود، به سه دسته تقسیم میگردد، که عبارتست از: کاربردهای صنعتی؛ کاربردهای نیمهصنعتی و کاربردهای خانگی. سیستم های حرارتی خورشیدی شامل سیستم هائی می شود که بر پایه گردآورنده های حرارتی با دمای پایین عمل می نماید. این سیستم ها از منبع خورشیدی برای مصرف نهائی حرارتی استفاده می کنند. سیستم های حرارتی دارای یک بخش ذخیره هستند تا حرارت خورشید را برای استفاده در شب ممکن نمایند. اکثر سیستم های حرارتی خورشیدی برای گرمایش آب بطور تجاری، استخرهای شنا یا آب مصرفی خانه های ویلائی، آپارتمانی و هتل ها و. . . و همچنین بخش بزرگی از تقاضا برای گرمایش فضای ساختمان و برای تامین انرژی مدارهای پمپ حرارتی جذبی و نظایر آن به منظور تامین سرمایش فضای ساختمان ها نیز بکار می رود.
در این صفحه تعداد 260 مقاله تخصصی درباره حرارتی خورشیدی که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI حرارتی خورشیدی (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: حرارتی خورشیدی; Seasonal thermal energy storage system; District heating; Heat pump; Simulation; Solar thermal; Dronninglund district heating;
Keywords: حرارتی خورشیدی; Sustainable development of energy systems; Multi-criteria decision analysis; Municipal energy planning; ELECTRE III outranking method; CoM; Convenant of Mayors; DM; Decision makers; EAP; Energy action plan; FPV; Fundamental points of view; GHG; Greenhouse