دانلود مقالات ISI درباره استخوان اسفنجی یا استخوان ترابکولار + ترجمه فارسی
Trabecular Bone
آشنایی با موضوع
استخوان اسفنجی یا استخوان ترابکولار یا استخوان کنسلوس به دسته ای از استخوان ها میگویند که تراکم کمی داشته و دارای خلل و فرج فراوان است. در درون این دسته از استخوان ها مانند اسفنج حفرات ریز فراوانی وجود دارد. استخوان های اطراف مفاصل از جنس استخوان اسفنجی هستند.
قسمت داخلی استخوان ها از جنس بافت استخوان اسفنجی یا کنسلوس است. استخوان کنسلوس بسیار متخلخل است. در این استخوان ها سیستم هاورسی وجود ندارد. شکل میکروسکوپی استخوان اسفنجی بصورت تیغه هایی است که بصورت سه بعدی در کنار هم قرار گرفته و در فضای داخلی بین این تیغه ها بافت چربی و مغز استخوان و عروق خونی قرار میگیرند. وظیفه اصلی مغز استخوان تولید سلول های خونی است.
استخوان اسفنجی به خاطر همین فضاهای خالی، تراکم کمتری داشته و مانند اسفنج متخلخل است. درجه تخلخل آن حدود 90-30 درصد میباشد. در این استخوان ها مقدار و جهت قرار گرفتن تیغه ها بسته به نیروهایی است که به استخوان وارد میشود. هرچه استخوان تحت تاثیر نیروهای بیشتری باشد تراکم این تیغه ها بیشتر و تیغه ها قویترند. جهت قرار گرفتن تیغه ها هم در جهت و امتداد نیروهایی است که به استخوان وارد میشوند.
در این صفحه تعداد 394 مقاله تخصصی درباره استخوان اسفنجی یا استخوان ترابکولار که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI استخوان اسفنجی یا استخوان ترابکولار (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: استخوان اسفنجی یا استخوان ترابکولار ; AP; anteroposterior; AIB; apparent integrated backscatter; MBD; mean of backscatter difference spectrum; BMD; bone mineral density; DXA; dual energy X-ray absorptiometry; FSAB; frequency slope of apparent integrated backscatter; FRAX; fracture risk assess