Vicia villosa lectin

در این صفحه تعداد 6 مقاله تخصصی درباره که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید.
در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند.
در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Elsevier - ScienceDirect - الزویر - ساینس دایرکت
Keywords: MPFC; medial prefrontal cortex; PFC; prefrontal cortex; OFC; orbital prefrontal cortex; PNN; perineuronal net; SAAT; spontaneous arm alternation test; Vv; Vicia villosa lectin; Pre-frontal cortex; Chronic stress; Perineuronal nets; Critical period; Plasti
Elsevier - ScienceDirect - الزویر - ساینس دایرکت
Keywords: FN; fibronectin; Jacalin; Artocarpus integrifolia lectin; LCA; Lens culinaris lectin; LTA; Lotus tetragonolobus lectin; MAA; Maackia amurensis lectin; PNA; Arachis hypogaea lectin; sialyl-T antigen; sialyl-Galβ1,3GalNAc; SNA; Sambucus nigra lectin; T ant