کد مقاله کد نشریه سال انتشار مقاله انگلیسی ترجمه فارسی نسخه تمام متن
2872819 1573908 2014 7 صفحه PDF سفارش دهید دانلود رایگان
عنوان انگلیسی مقاله ISI
Stem Cells Accumulate on a Decellularized Arterial Xenograft In Vivo
ترجمه فارسی عنوان
سلول های بنیادی بر روی یک انزال زونا انعقادی شریان انسدادی انعقادی قرار می گیرند
دانلود مقاله + سفارش ترجمه
دانلود مقاله ISI انگلیسی
رایگان برای ایرانیان
سفارش ترجمه تخصصی
با تضمین قیمت و کیفیت
ترجمه چکیده
ما استفاده موفقیت آمیز از شریان های انسانی را در یک مدل پیوند چربی توصیف می کنیم، که اجازه می دهد مطالعه جمعیت جمع آوری شود. گرافتهای سلولزی شده توسط سلولهایی که نشانگرهای سلولهای بنیادی هستند و سپس نشانگرهای عضله صاف و اندوتلیال را بیان می کنند، جمع آوری می شوند. این مدل دارای بالقوه است برای توسعه بیشتر از پیوند عروق رشد شده با آزمایشگاه.
اگر به ترجمه دقیق تر نیاز دارید، مترجمان ما آمادگی دارند این مقاله را با کیفیت مطلوب و هزینه مناسب برای شما ترجمه نمایند.
موضوعات مرتبط
علوم پزشکی و سلامت پزشکی و دندانپزشکی کاردیولوژی و پزشکی قلب و عروق
چکیده انگلیسی
We describe the successful use of human arteries in a murine graft model, allowing the study of repopulation. Decellularized grafts are repopulated by cells expressing stem cell markers and subsequently express smooth muscle and endothelial cell markers. This model has the potential to be used for further development of laboratory-grown vascular grafts.
ناشر
Database: Elsevier - ScienceDirect (ساینس دایرکت)
Journal: The Annals of Thoracic Surgery - Volume 97, Issue 6, June 2014, Pages 2104-2110
نویسندگان
, , , , , , ,
دانلود مقاله + سفارش ترجمه
دانلود مقاله ISI انگلیسی
رایگان برای ایرانیان
سفارش ترجمه تخصصی
با تضمین قیمت و کیفیت