دانلود مقالات ISI درباره حالت های هیجانی الکترونیک + ترجمه فارسی
Electronic Excited States
حالت های هیجانی الکترونیک
در این صفحه تعداد 27 مقاله تخصصی درباره حالت های هیجانی الکترونیک که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI حالت های هیجانی الکترونیک (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: حالت های هیجانی الکترونیک; Diazirines; Electronic excited states; Dipole moment; Quantum theory of atoms in molecules (QTAIM) in excited states; Electron localization-delocalization matrices (LDMs);