مدل سازی مخلوط های مختلف

در این صفحه تعداد 7 مقاله تخصصی درباره مدل سازی مخلوط های مختلف که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید.
در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI مدل سازی مخلوط های مختلف (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند.
در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Elsevier - ScienceDirect - الزویر - ساینس دایرکت
Keywords: مدل سازی مخلوط های مختلف; Residential energy model; Residential air conditioning demands; Multiple linear regression; Mixed effects modeling; RECSCCSP, U.S. Climate Change Science Program; EIA, Energy Information Administration; ICC, Intraclass Correlation Coefficient; ME, mixed-e
Elsevier - ScienceDirect - الزویر - ساینس دایرکت
Keywords: مدل سازی مخلوط های مختلف; Syntactic modification; L2 writing development; German; Low proficiency; Dynamic usage-based approach; Mixed effects modeling