دانلود مقالات ISI درباره نیاز به تعلق دارد + ترجمه فارسی
Need To Belong
نیاز به تعلق دارد
در این صفحه تعداد 37 مقاله تخصصی درباره نیاز به تعلق دارد که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI نیاز به تعلق دارد (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: نیاز به تعلق دارد; Narcissism; Social networking addiction; Facebook addiction; Need for admiration; Need to belong; Uses and gratifications theory;
Keywords: نیاز به تعلق دارد; Internet addiction; Social networks addiction; Computer-mediated-communication; Need to belong; Self-presentation; Social anxiety