عوامل خطر در اپیدمیولوژی

در این صفحه تعداد 19 مقاله تخصصی درباره عوامل خطر در اپیدمیولوژی که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید.
در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI عوامل خطر در اپیدمیولوژی (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند.
در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Elsevier - ScienceDirect - الزویر - ساینس دایرکت
Keywords: عوامل خطر در اپیدمیولوژی; Neuroimaging; Diffusion tensor imaging; Voxel-based morphometry; Mediterranean diet; Prospective studies; Risk factors in epidemiology;
Elsevier - ScienceDirect - الزویر - ساینس دایرکت
Keywords: عوامل خطر در اپیدمیولوژی; Cohort studies; Alzheimer's disease; Hypertension; Risk factors in epidemiology; Blood pressure; Vascular brain injury; Cox model;