C120

در این صفحه تعداد 95 مقاله تخصصی درباره که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید.
در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند.
در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Elsevier - ScienceDirect - الزویر - ساینس دایرکت
Keywords: Tuberculosis; Rifampicin; Nanoparticle; MPEO-b-PCL; FRET; C120; coumarin 120; DACCA; 7-(diethylamino)-coumarin-3-carboxylic acid; DL; drug loading; DMEM; Dulbecco's modified Eagle's medium; EE; entrapment efficiency; FDA; fluorescein diacetate; FRET; För
Elsevier - ScienceDirect - الزویر - ساینس دایرکت
Keywords: AUC; area under the curve; CIR; corrected insulin response; C120; concentration 120 min after the start of the OGTT; DI; disposition index; GWAS; genome-wide-association studies; ISI; Insulin Sensitivity Index; MAF; minor allele frequency; MT2; melatonin