دانلود مقالات ISI درباره تحریکات مکرر مغناطیسی + ترجمه فارسی
Rtms, Repetitive Transcranial Magnetic Stimulation
آشنایی با موضوع
میدان مغناطیسی تولید شده توسط تحریک مغناطیسی مغز از راه جمجمه TMS می تواند از پوست سر و جمجمه عبور کند و بدون اینکه دردی تولید کند تحریکاتی در نورون های مغزی ایجاد کند. از آنجایی که این تحریکات مغزی در فواصل منظمی تولید شود به آن تحریکات مکرر مغناطیسی یا rTMS می گویند. پارامترهای تحریک از جمله تعداد، قدرت، مدت تحریک و نیز فاصله بین تحریکات می تواند متغیر باشد. قابلیت تغییر در پارامترهای درمان در مناطق مختلف مغزی نشان می دهد که این درمان قابلیت زیاد و پتانسیل درمان خوبی دارد و می تواند برای هر فرد متناسب با بیماری طراحی شود.
مکانیسم عملکرد rTMS: طبق مطالعات متعددی که در مورد اختلالات روانپزشکی و درزمینه متابولیسم مناطق مغزی مربوطه انجامشده، این نکته مطرحشده است که افزایش یا کاهش متابولیسم مناطق خاصی از مغزمنجربه ایجادعالیم روانپزشکی میگردد. بهعنوانمثال افزایش فعالیت ناحیه پشتی جانبی پره فرونتال راست یا کاهش فعالیت ناحیه پشتی جانبی پره فرونتال چپ و یا عدم تقارن این دو ناحیه میتواند اختلال افسردگی اساسی ایجاد کند.
موارد استفاده: در بیماران افسردهای که به یک دوره درمان دارویی یا رواندرمانی پاسخ مناسبی ندادهاند، rTMS میتواند بهعنوان درمان کمکی یا جایگزین تجویز شود. این روش توسط اداره غذا و داروی آمریکا FDA (در اکتبر 2008 جهت درمان بیماران افسردگی اساسی که در اپیزود فعلی بیماری حداقل به یک دوره درمان کافی با داروی ضدافسردگی پاسخ ندادهاند یا قادر به تحمل دارو نیستند، موردپذیرش قرارگرفته است. اثربخشی این روش در سایر اختلالت روانپزشکی مانند OCD، اختلالت اضطرابی و توهمات شنوایی عالیم منفی بیماری اسکیزوفرنیا که به درمان دارویی مقاوم بودهاند، در مقالات مختلفی تأییدشده است.
اثرات rTMS بر مغز: نحوه اثر rTMS در مغز هنوز کاملا مشخص نیست. اثرات این درمان می تواند بسته به نوع تحریک به دو گروه تقسیم شود: تک پالس یا paired پالس که می تواند نورون را در نئوکرتکس دپولاریزه کند و پتانسیل عمل ایجاد کند. اگر در کرتکس حرکتی اولیه استفاده شود فعالیت عضلانی تحت عنوان پتانسیل حرکتی برانگیخته (MEP) تولید کند که با الکترومیگرافی قابل ثبت است. اگر در ناحیه ی کرتکس پس سری استفاده شود منجر به ادراک فسفون (نور چشمک زن) می شود. در اغلب مناطق دیگر کرتکس تجربه هشیارانه ایجاد نمی شود اما تغییرات کمی در رفتار فرد ایجاد می کند ( به عنوان مثال زمان واکنش کندتر در تکالیف شناختی). تحریک مغناطیسی می تواند تاثیرات بلند مدت مقاوم ایجاد کند می تواند تحریک پذیری را با توجه به فرکانس و شدت تحریک و جهت کویل کاهش یا افزایش دهد. مکانیزم اثر هنوز مشخص نیست تعداد زیادی از افراد بر این باورند که نتایج بازتابی از تغییرات سیناپسی و تغییرات در long-term potentiation (LTP) و long-term depression (LTD) است.
در این صفحه تعداد 160 مقاله تخصصی درباره تحریکات مکرر مغناطیسی که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: تحریکات مکرر مغناطیسی; Pediatrics; Rehabilitation; Safety; Stroke; Transcranial magnetic stimulation; AMT; active motor threshold; mCIMT; modified constraint-induced movement therapy; MRI; magnetic resonance imaging; M1; primary motor cortex; RMT; resting motor threshold; rTMS;