دانلود مقالات ISI درباره حافظه کوتاه مدت + ترجمه فارسی
Short-Term Memory
آشنایی با موضوع
حافظه کوتاه مدت short-term memory به حافظه ما از رویدادهایی اشاره دارد که ظرف چند ثانیه گذشته اتفاق افتاده است. از باب نظری استدلال شده که مهم است میان حافظه کوتاه مدت از یکسو و حافظه بلند مدت از سوی دیگر تمیز داده شود. جوهر این تمییز نظری در اصطلاح حافظه اولیه و حافظه ثانویه جیمز نهفته است. طبق نظر جیمز (۱۸۹۰) حافظه اولیه با اطلاعاتی سروکار دارد که پس از پردازش در هوشیاری باقی میماند و بدین ترتیب بخشی از حال روانی فرد را تشکیل میدهد. برعکس، حافظه دراز مدت با اطلاعاتی درباره رویدادها سروکار دارد که هوشیاری را ترک کردهاند و بدین ترتیب بخشی از گذشته روانی فرد را تشکیل میدهد. حافظه کوتاه مدت یکی از سه نوع حافظهای میباشد که مغز انسانها به کمک آن به پردازش دادهها دست میزند. حافظه کوتاه مدت دادههایی است که به روش های مختلف وارد پردازش شدهاند مانند: 1-دادههای حسی (احساس، دیدن و. . ) 2- مرور دادههای مربوط به حافظه بلند مدت 3- دادههای مربوط به پردازش در حال انجام را در مدت زمان کوتاهی نزدیک به سی ثانیه میتواند در خود نگه دارد.
تفاوتهای حافظه کوتاه مدت و بلند مدت: 1- تمایز روانشناخت: مراحل سه گانه حافظه (رمز گردانی، اندوزش، ارزیابی) در هر دو نوع حافظه وجود دارند. اما تفاوتی که وجود دارد اینست که کارکرد و فرایند این سه مرحله در هر دو موقعیت یکسان نیست. برای مثال حافظه کوتاه مدت رمزگردانی را به صورت «شنیداری و دیداری» انجام میدهد، در حالیکه رمزگردانی حافظه بلند مدت به صورت معنایی و پیوندهای معنیدار است. 2- تمایز زیستشناختی: حافظه کوتاه مدت و بلند از لحاظ ساختار مغزی نیز متفاوت هستند. پژوهشها معلوم ساخته است که «هیپوکامپ» که ساختاری در زیر قشر مخ و نزدیک به مغز است، فقط در حافظه بلند مدت نقش دارد، ولی در حافظه کوتاه مدت تاثیر ندارد. این در حالی است که مناطق پیشانی قشر مخ (قطعه پیشانی) در حافظه کوتاه مدت دخالت دارند.
در این صفحه تعداد 536 مقاله تخصصی درباره حافظه کوتاه مدت که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI حافظه کوتاه مدت (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: حافظه کوتاه مدت; Short-term memory; Working memory; Typically developing children; Epilepsy in children; Age at onset in epilepsy; Development of memory;
Keywords: حافظه کوتاه مدت; Sustained attention; Short-term memory; Down syndrome; Typically developing children; Developmental trajectory; Sustained attention to response test