کد مقاله | کد نشریه | سال انتشار | مقاله انگلیسی | ترجمه فارسی | نسخه تمام متن |
---|---|---|---|---|---|
10140536 | 1646027 | 2019 | 17 صفحه PDF | سفارش دهید | دانلود رایگان |
عنوان انگلیسی مقاله ISI
Scale-free growth of human society based on cooperation and altruistic punishment
ترجمه فارسی عنوان
رشد گسترده جامعه بشری براساس همکاری و مجازات های آلتوسر
دانلود مقاله + سفارش ترجمه
دانلود مقاله ISI انگلیسی
رایگان برای ایرانیان
سفارش ترجمه تخصصی
با تضمین قیمت و کیفیت
کلمات کلیدی
ترجمه چکیده
خودخواهی و همکاری، عناصر کلیدی در تکامل است. به تازگی، به طور تجربی نشان داده شده است که مجازات های غیرقانونی متخلفان که در آن مجازات ها هیچ مزایایی را برای مجازات دریافت نمی کنند، یک انگیزه کلیدی برای توضیح همکاری است. در اینجا ما بررسی می کنیم که چگونه مجازات و همکاری در میان افراد سیستم یک رشد سیستم کل را تحت تاثیر قرار می دهد که در آن ما یک مکانیسم تکاملی را با ترکیب ادغام رشد و تئوری بازی ها پیشنهاد می کنیم. این افراد همکاری می کنند، نقص و اختلافات را به یکدیگر مجازات می کنند، جایی که افزایش سطح مجازات باعث می شود که نظام همکاری بیشتری داشته باشد. ما نتیجه می گیریم که در چه شرایطی سیستم رشد می کند، سرعت رشد چه چیزی است و برای چه شرایط سیستم حتی می تواند سقوط کند. برای مجموعه ای از کشورها ما تجزیه و تحلیل کنیم که چگونه بسته به سطح فساد کشور کشورهایی را که قوانین ترافیک را ترمز می کنند، مجازات می کند. ما یک بررسی برای شناسایی مجازات برای کسانی که بدون بلیط در حمل و نقل عمومی سفر می کنند، انجام می دهیم.
اگر به ترجمه دقیق تر نیاز دارید، مترجمان ما آمادگی دارند این مقاله را با کیفیت مطلوب و هزینه مناسب برای شما ترجمه نمایند.
موضوعات مرتبط
مهندسی و علوم پایه
ریاضیات
فیزیک ریاضی
چکیده انگلیسی
Selfishness and cooperation are the key elements in evolution. Recently, it has been shown experimentally that the altruistic punishment of defectors where punishments bring no material gain for punisher is a key motive for the explanation of cooperation. Here we study how punishment and cooperation among the subjects of a system affect the growth of the entire system where we propose an evolution mechanism by merging scale-free growth and game theory. The subjects cooperate, defect and altruistically punish each other, where the increase of the level of punishment makes the system more cooperative. We derive under which conditions the system grows, what is the speed of growth, and for which condition the system can even collapse. For a set of countries we analyse how depending on the level of corruption a country punishes those who brake the traffic rule. We perform a survey to identify what should be a punishment for those who ride without the ticket in public transportation.
ناشر
Database: Elsevier - ScienceDirect (ساینس دایرکت)
Journal: Physica A: Statistical Mechanics and its Applications - Volume 513, 1 January 2019, Pages 613-619
Journal: Physica A: Statistical Mechanics and its Applications - Volume 513, 1 January 2019, Pages 613-619
نویسندگان
Boris Podobnik, Andrijana Musura Gabor, Ivona Skreblin Kirbis,
دانلود مقاله + سفارش ترجمه
دانلود مقاله ISI انگلیسی
رایگان برای ایرانیان
سفارش ترجمه تخصصی
با تضمین قیمت و کیفیت