کد مقاله کد نشریه سال انتشار مقاله انگلیسی نسخه تمام متن
6839508 618452 2014 4 صفحه PDF دانلود رایگان
عنوان انگلیسی مقاله ISI
A conceptual and methodological critique of internet addiction research: Towards a model of compensatory internet use
ترجمه فارسی عنوان
یک نقد مفهومی و روش شناختی از تحقیقات مربوط به اعتیاد به اینترنت: به سوی استفاده از اینترنت جبران پذیر
کلمات کلیدی
اعتیاد به اینترنت، استفاده از اینترنت اجباری، استفاده از اینترنت مشکوک، استفاده مجدد از اینترنت، انگیزه برای استفاده از اینترنت،
ترجمه چکیده
اعتیاد به اینترنت یک زمینه تحقیقاتی است که به سرعت در حال رشد است و توجه پژوهشگران، روزنامه نگاران و سیاست گذاران را به خود جلب می کند. علیرغم اطلاعات بسیار تجربی جمع آوری شده و تجزیه و تحلیل شده، نتایج و نتایج به طور شگفت آور غایب است. این مقاله استدلال می کند که مسائل مفهومی و نقص های روش شناختی در زمینه تحقیقات مربوط به اعتیاد به اینترنت دشوار است. یک مدل جایگزین به نام استفاده از اینترنت جبرانی در تلاش برای به درستی تئوری کردن فرض مکرر است که مردم به صورت آنلاین برای فرار از مسائل زندگی واقعی و یا کاهش روحیه های ناسازگارانه و این که گاهی اوقات منجر به نتایج منفی می شود. یک رویکرد تجربی برای مطالعه استفاده از اینترنت جبرانی با ترکیب ادبیات روانشناختی در مورد اعتیاد به اینترنت با تحقیق در مورد انگیزه های استفاده از اینترنت پیشنهاد شده است. استدلال نظری این است که با درک اینکه چگونه انگیزه ها میان رابطه بین سلامت روان شناختی و اعتماد به اینترنت متمرکز می شوند، می توانیم نتیجه گیری کنیم که چگونه فعالیت های آنلاین ممکن است مشکلات روانی و اجتماعی را جبران کند. این امر می تواند به توضیح اینکه چرا برخی از مردم صرف زمان زیادی را صرف آنلاین با وجود نتایج منفی می کنند کمک می کند. استنتاج روش شناختی نیز وجود دارد که پیشنهاد می کند برای انجام این پژوهش، تحقیق نیاز به دور شدن از تمرکز بر مدل های اثرات مستقیم داشته باشد و تاثیرات میانجی و تعامل بین سلامت روانی و انگیزه ها را در بستر اعتیاد به اینترنت در نظر بگیرد. این مهم است که بیشتر به مفهوم استفاده از اینترنت به عنوان یک استراتژی مقابله پرداخته شود؛ گزاره اغلب ذکر شده اما به ندرت مورد بررسی قرار گرفته است.
موضوعات مرتبط
مهندسی و علوم پایه مهندسی کامپیوتر نرم افزارهای علوم کامپیوتر
چکیده انگلیسی
Internet addiction is a rapidly growing field of research, receiving attention from researchers, journalists and policy makers. Despite much empirical data being collected and analyzed clear results and conclusions are surprisingly absent. This paper argues that conceptual issues and methodological shortcomings surrounding internet addiction research have made theoretical development difficult. An alternative model termed compensatory internet use is presented in an attempt to properly theorize the frequent assumption that people go online to escape real life issues or alleviate dysphoric moods and that this sometimes leads to negative outcomes. An empirical approach to studying compensatory internet use is suggested by combining the psychological literature on internet addiction with research on motivations for internet use. The theoretical argument is that by understanding how motivations mediate the relationship between psychosocial well-being and internet addiction, we can draw conclusions about how online activities may compensate for psychosocial problems. This could help explain why some people keep spending so much time online despite experiencing negative outcomes. There is also a methodological argument suggesting that in order to accomplish this, research needs to move away from a focus on direct effects models and consider mediation and interaction effects between psychosocial well-being and motivations in the context of internet addiction. This is key to further exploring the notion of internet use as a coping strategy; a proposition often mentioned but rarely investigated.
ناشر
Database: Elsevier - ScienceDirect (ساینس دایرکت)
Journal: Computers in Human Behavior - Volume 31, February 2014, Pages 351-354
نویسندگان
,