دانلود مقالات ISI درباره نیکوتینامید، نیاسینامید + ترجمه فارسی
Nicotinamide
آشنایی با موضوع
نیکوتینامید یا نیاسینامید با فرمول مولکولی C6H6N2O یک مکمل ایمن و مقرون به صرفه در بیشتر کشورها است که برای پیشگیری و درمان کمبود ویتامین B3 مصرف می شود. نیاسینامید جزئی از دو آنزیم NAD و NADP می باشد که برای تنفس بافتی، گلیکوژنولیز و متابولیسم چربی، اسید آمینه، پروتئین و پورین ضروری هستند. با توجه به شواهد حاصل از مطالعات قبلی نیکوتینامید سبب افزایش ترمیم DNA در سلول های پوستی آسیب دیده بر اثر نور خورشید می شود. همچنین مشخص شده است که نیکوتینامید سبب حفاظت سیستم ایمنی پوست در مقابل اشعه UV می شود. به عقیده محققان مطالعات بیشتری در مورد اثربخشی نیکوتینامید در افراد سالم بدون سابقه ابتلا به سرطان پوست و بیماران مبتلا به ملانوما باید انجام شود.
فارماکوکینتیک نیاسینامید: به استثنای سندرم سوءجذب، در سایر موارد ویتامین های گروه B، از جمله نیاسینامید، بخوبی از مجرای گوارش جذب می شوند. متابولیسم این دارو کبدی است و نیمه عمر آن در حدود 45 دقیقه می باشد. زمان لازم برای رسیدن به اوج غلظت سرمی 45 دقیقه می باشد. دفع نیاسینامید کلیوی است و مقادیر بیش از حد مورد نیاز روزانه، بدون تغییر از طریق ادرار دفع می شود.
عوارض: بامصرف مقادیر زیاد ایندارو، سرگیجه یا از حال رفتن، خشکیپوست یا چشمها، افزایش قندخون، تهوع یااستفراغ، قرحه گوارشی، خارش پوست،درد مفاصل و افزایش اوره خون گزارششده است.
در این صفحه تعداد 426 مقاله تخصصی درباره نیکوتینامید، نیاسینامید که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI نیکوتینامید، نیاسینامید (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: نیکوتینامید، نیاسینامید; NO; nitric oxide; p.o.; per os; Tmax; maximum time; AUC0-inf; area under curve (time 0Â >Â infinite); CMC; carboxymethyl cellulose; NMR; nuclear magnetic resonance; Cmax; maximum concentration; AUC0-t; area under curve (time 0Â >Â last time); Nicorand