آشنایی با موضوع

رایانش مشبک ویا Grid Computing چیست؟ رایانش مشبک (Grid Computing) و رایانش ابری (Cloud Computing) دو کلمه ای هستند که در فناوری های جدید که قابلیت به اشتراک گذاری منابع اطلاعاتی مابین چندین دستگاه (سرور، کامپیوترو. . . ) که در محیط اینترنت فعالیت می کنند وجود دارد استفاده می شود. رایانش مشبک چیست؟ رایانش مشبک (Grid Computing) مدلی از سیستم پردازش توزیع شده (Distributed Processing) می باشد. آن سیستم ها قادر به ارائه سرویس پرازش اطلاعات می باشند که چه به صورت فیزیکی و یا چه به صورت مجازی به یک شبکه مشخص اتصال پیدا می کنند به این ترتیب قادر خواهند بود که عملیات محاسبات سنگین را پردازش نمایند. فناوری رایانش مشبک یا Grid Computing به گونه ایست که با دانلود کردن محافظ نمایشگر خاص می توانیم به دستگاه اجازه دهیم که حتی در زمانی که از آن استفاده نمی کنیم به اینترنت وصل شود و به سیستم های بزرگ که اغلب تحقیقاتی می باشند اجازه می دهد از منابع و سیستم هایی که استفاده نمی شود بهره ببرند. به زبان ساده تر باید بگوییم رایانش مشبک این قابلیت را به شما می دهد که از سیستم های متصل به شبکه استفاده نمایید، در واقع یک داستگاه قوی و بزرگ با استفاده از سرویس ها و امکانات سیستم ها ایجاد کنیم و بتوانیم انجام عملیات محاسبات بزرگ و پیچیده ای را که یک دستگاه و سیستم به تنهایی از پردازش و محاسبه ی آن عاجز است را پردازش نماییم. انواع گرید گریدها شبه به هم نیستند و اندازه و شکل متفاوتی دارند. در ادامه سه تقسیم‌بندی یا کلاس Gridهای فعلی را که رایانه‌های فردی را تبدیل به یک مزرعهٔ ابر رایانه با هزاران پردازنده کرده فهرست شده است: - گرید خوشه‌ای(cluster) که ساده‌ترین نوع این سیستم هستند از مجموعه‌ای از رایانه‌ها که با هم کار می‌کنند تشکیل شده‌اند ویک نقطه دسترسی به سیستم برای کاربران یک پروژه یا بخش سازمانی خاص ایجاد می‌کنند. - گرید پردیزه (campus) به پروژه‌ها و بخش‌های سازمانی متعدد اجازه می‌دهد که منابع رایانه‌ای خود رابا هم به اشتراک بگذارند. سازمان‌ها می‌توانند از این نوع سیستم‌ها برای مدیریت بسیاری از کارها، از فرایندهای تجاری سازمان تا داده کاوی استفاده کنند. - گرید جهانی(global) مجموعه‌ای از چندین گرید پردیزه می‌باشد که پا بر فراز مرزهای سازمانی گذاشته و یک سیستم مجازی بسیار بزرگ را ایجاد کرده است. کاربران می‌توانند به منابع رایانه‌ای بیش از آنچه که در سازمان دارند دسترسی داشته باشند.
در این صفحه تعداد 424 مقاله تخصصی درباره رایانش مشبک که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید.
در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI رایانش مشبک (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند.
در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Elsevier - ScienceDirect - الزویر - ساینس دایرکت
Keywords: رایانش مشبک; CMR; colluding malicious resource; PGTF; probability of the genuine task failure; RMS; resource management system; Collusion attack; Grid computing; Optimization; Spot-checking;