دانلود مقالات ISI درباره پلاسما جفتشده القایی + ترجمه فارسی
Inductively Coupled Plasma
آشنایی با موضوع
پلاسما جفتشده القایی Inductively Coupled Plasma، از جمله روشهای طیفسنجی نشری (Emission) است که اتمسازی در آن به کمک پلاسما تولید شده توسط یک گاز بیاثر که عمدتاً آرگون (Ar) است، صورت میپذیرد. از این روش برای آنالیز عنصری (Elemental Analysis) بیشتر عناصر به جز آرگون (گاز بیاثر) استفاده میشود. به مجموعهای از الکترونها و یونهای مثبت گازی (بیاثر) که دارای انرژی و دمایی بالا هستند، پلاسما گفته میشود، هرچند به دلیل بالا بودن غلظت این دو جز (کاتیون و الکترون) در کل بار کلی پلاسما تقریباً صفر است. حدود ۷۰ عنصر جدول تناوبی شامل فلزات، قابلیت تعیین و اندازه گیری با این روش را دارند. در این روش نمونه بایستی در حلال مناسبی حل شده و در صورت غیر محلول بودن با استفاده از مخلوط اسیدها عملیات هضم بر روی نمونه انجام می شود. نمونه حل شده وارد مشعل پلاسما که دمای بسیار بالایی دارد میشود که با توجه به دمای بالای مشعل، نمونه به صورت اتمی در میآید و اتم های تشکیل شده نیز در این دمای بالا شروع به نشر طول موج مشخصه خود می کنند. اندازه گیری میزان عنصر بر اساس شدت نشر طول موج ساطع شده استوار است که میزان آن با استفاده از یک سری محلول استاندارد با غلظت مشخص از همان عنصر صورت می گیرد.
برتریها: ۱- این روش در مقایسه با روشهای دیگر، روشی حساستر، با حد تشخیص بهتر و تکرارپذیری بالاتر به خاطر دمای ثابت محیط آزمایش است. از این روش میتوان برای تعیین مقدار بیشتر عناصر (بجز آرگون) در حد ذره در میلیون (پیپیام یا parts-per-million) یا حتی ذره در میلیارد (پیپیبی parts-per-billion) استفاده کرد. 2- چون در این روش الکترودها کاملاً خارج از منطقه تحریک اتمها هستند احتمال مزاحمتهای شیمیایی در آن بسیار پایین است. زیرا محیط شیمیایی خنثی و بدون اکسیداسیون است. در نتیجه، زمان ماندگاری بالا و حساسیت اندازهگیری نیز بیشتر میشود. در مقابل این روش، پلاسمای جفت شده خازنی یا CCP وجود دارد که الکترودهای آن درون منطقه تحریک اتمها و تماس با پلاسما قرار میگیرد.
در این صفحه تعداد 370 مقاله تخصصی درباره پلاسما جفتشده القایی که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI پلاسما جفتشده القایی (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: پلاسما جفتشده القایی; Low permeable barrier; Actual soil; Electric field; Pollutant migration; Calcium; CBC; calcium bonding to carbonates; CBO; calcium bonding to organic matter; CIM; calcium bonding to iron and manganese oxides; EC; exchangeable calcium; IC; ion chromatograp