آشنایی با موضوع

خشک کردن اسمزی یک فرایند برای حذف جزئی آب از مواد غذایی مانند میوه ها و سبزیجات است. آبگیری اسمزی به عنوان یک پیش تیمار برای بسیاری از فرایندهای غذایی کاربرد دارد. اساس این فرآیند، غوطه وری مواد در یک محلول هیپرتونیک مناسب است. ازآنجا که محلول هیپرتونیک دارای فشار اسمزی بالاتری نسبت به ماده غذایی است به عنوان نیروی محرک های برای خروج آب از بافت ماده غذایی به محلول اسمزی عمل می کند. آبگیری اسمزی مزایای بالقوه ای در صنایع فراوری میوه ها و سبزیجات دارد از جمله بهبود کیفیت، صرفه جویی در مصرف انرژی، کاهش در هزینه های بسته بندی وتوزیع، ثبات محصول و حفظ مواد مغذی در طول ذخیره سازی. به طور کلی آبگیری اسمزی سرعت کندی دارد. از این رو نیاز به روشهای کمکی برای افزایش نرخ انتقال جرم بدون اثر نامطلوب بر کیفیت دارد. از آنجا که این فرایند مستلزم انتقال جرم آب است، برای پیش بینی اثر فرآیندهای مختلف بر آن، نیاز به توسعه مدل هایی بر پایه قانون دوم فیک و روشهای جعبه سیاه است.
در این صفحه تعداد 267 مقاله تخصصی درباره آبگیری اسمزی که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید.
در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI آبگیری اسمزی (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند.
در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Elsevier - ScienceDirect - الزویر - ساینس دایرکت
Keywords: آبگیری اسمزی; OD; osmotic dehydration; ST; static osmotic dehydration; AG; osmotic dehydration with agitation; USP; osmotic dehydration with ultrasound pretreatment; US; osmotic dehydration with ultrasound application; Effective diffusivity; Osmotic dehydration; Potato
Elsevier - ScienceDirect - الزویر - ساینس دایرکت
Keywords: آبگیری اسمزی; i.d.m.; initial dry matter; WL; water loss, expressed as g/g i.d.m; SG; solids gain, expressed as g/g i.d.m; M0; initial mass of fresh meat (g); M; mass of meat after time t (g); w0; initial dry mass of fresh meat (g); w; dry mass of meat after time t (g)