کاشت مو به روش ترکیبی چیست و چگونه انجام می شود ؟

ریزش مو یکی از اصلی‌ترین مشکلات مربوط به زیبایی است که باعث کاهش اعتماد به نفس افراد می‌شود. مهم‌ترین علت ریزش مو در مردان الگوی طاسی مردان یا ریزش موی ارثی است. این عامل در طول زمان باعث کاهش چشمگیر تراکم مو و اصطلاحاً کم پشتی مو می‌شود. اما راه حل چیست؟ مهم‌ترین و ثابت شده‌ترین روش برای جبران ریزش مو و افزایش تراکم مو، کاشت مو است که خود شامل تکنیک‌ها و روش‌های مختلف است. کاشت مو به روش ترکیبی یکی از جدیدترین روش های کاشت مو است که از طرفداران زیادی برخوردار است.

در ادامه با ما همراه شوید تا به مزایا و کاربردهای این روش نوین کاشت مو بپردازیم.

مختصری از کاشت مو به روش ترکیبی

اصلی‌ترین تفاوت کاشت مو به روش ترکیبی با سایر روش‌ها در نحوه برداشت و کاشت فولیکول‌ها می‌باشد. در این تکنیک از ترکیب دو روش ‌FIT و FUT برای کاشت مو استفاده می‌شود. در واقع از مزایای دو روش قدیمی و جدید به منظور حداکثر بازدهی استفاده می‌شود. این کار باعث می‌شود بتوان تعداد گرافت‌های بیشتر و باکیفیت‌تری را به ناحیه کم پشت مو انتقال داد. علاوه بر این عوارض کاشت مو در روش ترکیبی به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند.

در کاشت مو به روش ترکیبی ابتدا یک مرحله از تکنیک FUT استفاده می‌شود و همان روز یا حداکثر چند روز بعد تکنیک FIT اجرا می‌شود. بنابراین کسانی که مایل به ایجاد حداکثر تراکم ممکن هستند از این روش استفاده می‌کنند. اگر بانک موی متقاضی در سطح ایده آلی باشد، می‌توان تا 5000 گرافت مو را به نواحی کم پشت انتقال داد و تقریباً تمام آثار طاسی را از بین برد. اما چه کسانی می‌توانند از کاشت مو به روش ترکیبی برای رفع کم پشتی موهایشان استفاده کنند؟ برای پاسخ به این سوال با ما همراه شوید.

کاشت مو به روش ترکیبی حلال مشکل چه کسانی است ؟

یکی از مهم‌ترین مسائلی که پیش روی متقاضیان کاشت مو قرار دارد، انتخاب روش کاشت مو است. کاشت مو به روش ترکیبی را می‌توان برای کسانی که دچاری طاسی گسترده و ریزش موی بالا شده‌اند تجویز نمود. در این تکنیک پزشک ممکن است بیش از دو جلسه درمانی را به زیباجو اختصاص دهد تا بتوان تراکم موی مناسب را ایجاد نمود. در واقع کسانی که احساس می‌کنند با یک جلسه نمی‌توان طاسی مو را پوشش داد، از این روش استفاده می‌کنند.

به طور کُلی کاشت مو به روش ترکیبی برای کاندیدهای زیر مناسب است:

  • افرادی که طاسی پیشرفته دارند و به بیش از 4000 گرافت مو احتیاج دارند به توصیه پزشک از روش ترکیبی برای کاشت مو استفاده می‌کنند.
  • افرادی که از روش‌های FIT یا FUT به تنهایی رضایت ندارند می‌توانند از این تکنیک استفاده کنند.
  • حداقل بانک موی مورد نیاز برای کاشت مو به روش ترکیبی 7 تا 10 سانتی متر است.
  • متقاضیانی می‌توانند از کاشت مو به روش ترکیبی استفاده کننده که دچار بیماری خاص و جدی نباشند.

در صورتی که روش مناسب کاشت مو را انتخاب نکنید، ممکن است شانس کاشت موی دوباره را از دست بدهید. همچنین شایسته ذکر است که به دلیل محدود بودن تجربه پزشکان در کاشت موی ترکیبی، تنها راه قطعی برای انتخاب این روش برای شما مشاوره حضوری است.

کاشت مو در رویان سلامت

مراحل کاشت مو به روش ترکیبی

همانطور که گفتیم در کاشت مو به روش ترکیبی ابتدا از تکنیک FUT برای انتقال مو و از تکنیک FIT برای افزایش تراکم موها استفاده می‌شود. مراحل این روش به ترتیب شامل:

مرحله اول کاشت مو: مشاوره

اولین مرحله از کاشت مو به روش ترکیبی شامل جلسه و آنالیز وضعیت موی سر است. در جلسات مشاوره قبل از عمل، مناسب‌ترین روش کاشت مو برای زیباجو با توجه به مقدار بانک مو و الگوی ریزش تعریف می‌شود. همچنین پزشک با مشورت بیمار و با در نظر گرفتن انتظارات بیمار بهترین خط رویش مو را در نظر می‌گیرد. طراحی درست زوایای کاشت باعث طبیعی بودن حالت مو می‌شود.

مرحله دوم کاشت مو: بی حسی و FUT

مرحله عملی کاشت مو به روش ترکیبی، مرحله شروع جراحی است. در این مرحله پزشک با استفاده از تزریق ماده بی حسی موضعی، عمل را شروع کرده و با روش جراحی شروع به برداشت فولیکول‌ها می‌کند. پس از برداشت نواری فولیکول‌ها، ناحیه اهدا کننده بخیه زده می‌شود و زیباجو برای کاشت موها آماده می‌شود.

فولیکول‌های برداشت شده در کاشت مو به روش ترکیبی زیر میکروسکوپ و با دقت بالا جدا می‌شوند. سپس این فولیکول‌ها در دسته‌های چندتایی به صورت گرافت جدا می‌شوند و آماده می‌شوند. سپس جراح با دستگاه ایمپلنتر گرافت‌های آماده شده به در ناحیه کاشت انتقال می‌دهد.

مرحله سوم کاشت مو: کاشت مو به روش FIT

پس از اتمام تکنیک FUT، متقاضی کاشت مو برای افزایش تراکم موها با استفاده از روش FIT آماده می‌شود. در واقع می‌توان مرحله اصلی کاشت مو به روش ترکیبی را این مرحله دانست. در این مرحله کاشت مو به صورت تک تک انجام می‌شود و فولیکول‌ها بین موهای کاشته شده منتقل می‌شوند. این فولیکول‌ها بلافاصله پس از برداشت و آماده سازی، در ناحیه گیرنده کاشته می‌شوند.

در صورتی که فرد به تراکم موی بیشتری احتیاج داشته باشد، تعداد جلسات کاشت مو افزایش می‌یابد؛ چرا که حداکثر 1000 گرافت مو در یک جلسه منتقل می‌شوند.

مزایا و معایب کاشت مو به روش ترکیبی

مزایا

  • کاشت مو به روش ترکیبی بیشترین تراکم ممکن را در میان روش‌های مختلف کاشت مو ایجاد می‌کند.
  • بالاترین سرعت کاشت مو در میان روش‌های مختلف متعلق به روش ترکیبی است
  • امکان کاشت 2000 تا 5000 گرافت مو با این روش وجود دارد.
  • عوارض ناچیز نسبت به سایر روش‌ها

معایب

معایب کاشت مو به روش ترکیبی اغلب شامل معایب و عوارض کاشت مو به روش FUT است. از آنجایی که در تکنیک FUT از برش جراحی و برداشت نواری استفاده می‌شود، عوارض کاشت مو تا حدی آزاردهنده است. در این روش احتمال باقی ماندن جای زخم و اسکار یا بخیه وجود دارد و به همین دلیل ممکن است توسط برخی متقاضیان رد شود. البته در کلینیک‌های معتبر روش‌هایی برای حل این مشکل وجود دارد؛ به عنوان مثال در برخی کلینیک‌ها با کاشت مو بر روی ناحیه برداشت، آن را محو می‌کنند.

کاشت مو در زنان

مراقبت‌های قبل از کاشت مو به روش ترکیبی

  • اولین توصیه متخصصان برای مراقبت‌های قبل از کاشت مو به روش ترکیبی، قطع مصرف دخانیات و الکل حداقل 3 روز قبل از جراحی است. مصرف این محصولات می‌تواند سطح اکسیژن و مقدار گردش خون را کاهش داده و روند بهبود بافت‌ها را کُند نماید.
  • مصرف داروهای رقیق کننده خون را حداقل از 1 هفته قبل قطع کنید.
  • برای انتخاب کلینیک زیبایی و پزشک متخصص وقت بگذارید و این کار را به کلینیک‌های معتبر و خوش سابقه بسپارید.
  • شب قبل از جراحی پیوند مو استحمام کنید.
  • در روز عمل از لباس‌های راحت و دکمه دار استفاده کنید تا فشاری به سرتان وارد نشود.
  • در صورتی که به بیماری خاصی مبتلا هستید و یا از داروهای خاصی استفاده می‌کنید، با پزشکتان در میان بگذارید.

مراقبت‌های بعد از کاشت مو به روش ترکیبی

برای اینکه بعد از عمل کاشت مو ترکیبی کمترین عوارض را مشاهده کنید و بهترین نتایج را مشاهده کنید، لازم است ملاحظات و مراقبت‌های بعد از عمل را نیز مورد توجه قرار دهید. مهم‌ترین مراقبت‌های بعد از کاشت مو به روش ترکیبی شامل:

  • با توجه به مواردی که در قسمت قبل ذکر کردیم، تا دو هفته بعد از عمل مصرف دخانیات و الکل را قطع کنید.
  • سعی کنید تا جای ممکن بیشتر از آب استفاده کنید تا خونرسانی به فولیکول‌ها و دفع سموم را افزایش دهید.
  • مصرف میوه و سبزیجات به اندازه کافی و کاهش مصرف مواد قندی یا چرب باعث تسریع روند بهبودی شما می‌شود.
  • از شامپو و محلول‌هایی که متخصص برای شما تجویز می‌کند به صورت مرتب استفاده کنید
  • تا زمانی که پزشک اجازه نداده استحمام نکنید و بعد از آن طبق متد پزشک این کار را انجام دهید
  • در هنگام خواب یا استراحت سر را بالاتر از تنه قرار دهید

هزینه کاشت مو به روش ترکیبی چقدر است ؟

با توجه به اینکه تعداد گرافت‌های کاشته شده در روش ترکیبی بیشتر است، می‌توان گفت که هزینه بیشتری نیز صرف خواهد کرد. اما هزینه این تکنیک نیز مثل هر جراحی دیگری به عوامل منحصر به فردی وابسته است. عوامل تاثیرگذار بر محاسبه هزینه کاشت مو به روش ترکیبی شامل:

  • وسعت ناحیه کم پشت مو
  • تعداد گرافت‌های برداشت و کاشته شده
  • هزینه شامپو و داروهای مورد نیاز
  • هزینه درمان عوارض بعد از عمل
  • میزان تخصص و تجربه پزشک
  • کیفیت خدمات کلینیک

از آنجایی که کاشت مو نسبت به سایر روش‌های زیبایی یک جراحی کم هزینه است و همیشه برای این جراحی فرصت وجود ندارد، بهتر است در این مورد کیفیت خدمات را به هزینه‌های آن ترجیح بدهیم. اما اگر مایل به کاشت مو با هزینه به صرفه هستید، ما کلینیک زیبایی رویان سلامت را به شما معرفی می‌کنیم. این کلینیک از پیشرفته‌ترین تکنولوژی در کنار کادر درمانی و متخصصان زیبای مجرب استفاده می‌کند؛ به همین دلیل کیفیت خدمات در این کلینیک غیر قابل مقایسه است.

در صورتی که متقاضی کاشت مو با جدیدترین  روش‌های دنیا هستید، توصیه می‌کنیم از طریق روش‌های زیر با کلینیک زیبایی رویان سلامت ارتباط برقرار نمایید.

  • خط ویژه : ۴۱۹۳۶-۰۲۱
  • خط مستقیم : ۲۲۸۸۵۸۹۰ – ۰۲۱
  • مشاور کاشت مو : ۰۹۱۹۰۱۲۵۴۶۰