آتش سوزی معمولا چه خسارت هایی را ایجاد می‌کند

بعضی وقت‌ها در افکارتان سعی می‌کنید که احتمالات مختلف زندگی را پیش بینی کنید. یکی از این پیش بینی‌ها که بسیار هم ناراحت کننده است، خطراتی هست که امکان دارد در طول زندگی اتفاق بیافتد و جان یا مال شخص را تحت تأثیر قرار دهد. یکی از این اتفاقات که از دیرباز خسارت بار بوده و تاکنون نیز به طور مداوم پدید می آید آتش سوزی است. در حال حاضر خیلی از مردم نگران آتش سوزی در منزل مسکونی خود هستند. ما امروز می خواهیم ترس شما را کمی واقعی‌تر کنیم و فرض کنیم که این اتفاق افتاد و خدای نکرده خانه شما دچار حادثه آتش سوزی شد. در این حالت بررسی می‌کنیم که چه خسارت هایی به بار می آورد و در نهایت شما برای مقابله با این خسارت‌ها چه کاری می‌توانید انجام دهید.

  • اولین خسارتی که به صورت واضح برای خانه شما پیش می آید، از بین رفتن وسایل بر اثر سوختگی یا بلا استفاده شدن آن‌ها بر اثر حرارت است. حتی گاهی بنای ساختمان هم نیاز به تعمیر و یا ساختن دوباره دارد. بنابراین در صورت وقوع آتش سوزی باید ساختمان دوباره بنا شده یا مورد بازسازی قرار گیرد و اثاثیه از بین رفته دوباره خریداری شود.
  • حادثه برای افراد داخل خانه: این یکی از خسارت‌های ناگوار هست. در صورتی که در زمان آتش سوزی افرادی داخل خانه حضور داشته باشند این امکان وجود دارد که دچار سوختگی، خفگی، یا در زمان فرار دچار صدمه جسمی شوند. این خسارت می‌تواند منجر به هزینه پزشکی، نقص عضو و یا فوت شخص شود.
  • سرایت آتش سوزی به همسایگان: در صورتی که آتش به خوبی و به سرعت کنترل نشود، این امکان وجود دارد که آتش به منزل همسایگان سرایت کند. طبق قانون شما مسئول خسارت‌های وارده به اموال همسایه‌ها هم هستید.
  • هزینه اسکان موقت افراد ساکن در منزل: در حالتی که آتش سوزی گسترده‌ای به وقوع بپیوندد، شما مدت زمانی را نیاز دارید تا بتوانید خانه را بازسازی کرده و خسارت‌های وارد شده را جبران کنید. در این حالت افرادی که قبلاً در این ساختمان ساکن بوده اند باید در مکانی موقت زندگی کنند تا بتوان خانه را برای سکونت دوباره آن‌ها محیا کرد. اما همین اسکان موقت، چه در هتل یا خانه اجاره‌ای هزینه اجاره را به شما تحمیل خواهد کرد که اگر بازسازی به درازا بیانجامد، هزینه هم فزونی خواهد بود.

و اما خبر خوب این که شما می‌توانید تمام خساراتی را که امکان دارد در پی آتش سوزی برای خانه شما و یا ساکنین خانه و همسایگان ایجاد شود را در بیمه آتش سوزی منزل مسکونی تحت پوشش بیمه قرار دهید. این بیمه نامه به صورت یک ساله صادر می‌شود و دارای پوشش‌های آتش سوزی، صاعقه، انفجار، زلزله، سیل و طوفان است و بر اساس طرح و سرمایه‌ای که انتخاب می‌کنید، مبلغ پوشش آن هم متفاوت هست. خرید بیمه آتش سوزی منزل مسکونی در کنار اقدامات احتیاطی در منزل و یا آپارتمان شما، می‌تواند خیالتان را از بابت اتفاقات غیر منتظره در منزل راحت کند.