چگونه یک منبع جمع بندی کنکور استاندارد پیدا کنیم؟

هر چه به زمان برگزاری آزمون کنکور سراسری نزدیک تر میشویم کلمه جمع بندی را نیز بیشتر میشنویم. جمع بندی کنکور موضوع مشترکی بین تمام داوطلبان شرکت کننده در آزمون سراسری است که تمامی مشاوران نیز بر اهمیت آن تاکید دارند به طوری که میتوان در وصف اهمیت آن اینگونه بیان کرد که جمع بندی کنکور از نان شب نیز برای کنکوری ها واجب تر است.

اما شاید در این هزار راه کنکور برای پیدا کردن یک منبع اصولی و مطمئن برای جمع بندی کنکور شما هم مثل بسیاری دیگر از داوطلبان سردرگم شده اید، نگران نباشید در این مقاله به شما راه های تشخیص یک جمع بندی استاندارد و اصولی را خواهیم گفت.

سخنی با داوطلبان کنکور

بهتر است ابتدا در خصوص موضوعی با هم صحبت کنیم تا بهتر بتوانید به منبعی مناسب برای جمع بندی کامل کنکور دسترسی پیدا کنید.

همانطور که میدانید هر فرد شناخت بیشتری نسبت به توانایی ها و نقاط ضعف و قدرت خود دارد. شما زمانی آماده ورود به دوران جمع بندی هستید که هدف خود را از این دوره مشخص کنید، برای قبولی در رشته و دانشگاهی که ارزویش را دارید برای هر درس به چه درصدی نیاز دارید؟ در چه مبحثی قوی تر هستید؟ به چه دروسی مسلط تر هستید؟ چقدر در حل سوالات چهار گزینه ای مهارت دارید؟ سرعت عملتان چگونه است؟

زمانی که به سوالات بالا پاسخ بدهید میتوانید برنامه ریزی متناسبی با شرایط خودتان برای دوران جمع بندی داشته باشید و حداکثر استفاده از این دوران طلایی را ببرید.

جمع بندی کامل کنکور

ویژگی های جمع بندی کنکور اصولی

  • برنامه زمانی داشته باشد

در طول دورانی که برای کنکور مطالعه میکنید چندین بار به جمع بندی در فواصل زمانی مختلف نیاز خواهید داشت برای مثال از تعطیلات عید نوروز برای جمع بندی دروس پایه معمولا استفاده میشود و زمانی که حداکثر 2 ماه تا برگزاری کنکور فرصت دارید توصیه به جمع بندی کامل کنکور میکنیم به این صورت که با در نظر گرفتن شرایط شما برنامه ای 14 روزه و یا حتی 30 روزه در نظر گرفته میشود که طی ساعات مشخصی اقدام به مرور مباحث خوانده شده خواهید کرد و سپس طبق همان جدول برنامه ریزی به حل تست های مربوطه از مباحث خوانده شده میپردازید. پس ابتدا باید برای موفقیت در جمع بندی کامل کنکور یک جدول برنامه ریزی مطالعاتی داشته باشید و از پیش بدانید که هر روز چند ساعت را باید به مطالعه و چند ساعت را باید به حل تست اختصاص دهید و نکته مهم تر اینکه باید به برنامه ریزی خود پایبند باشید البته این را هم در نظر بگیرید که برنامه مطالعاتی باید متناسب با شرایط شما باشد نه و یک برنامه عالی و ایده آل گرا!

  • درسنامه داشته باشد

منظورمان از درسنامه آموزش قدم به قدم مباحث پایه ای نیست بلکه درسنامه در دوران جمع بندی شامل خلاصه نویسی ها و یادآوری نکات مهم مباحث است. قطعا شما پیش از ورود به دوران جمع بندی بارها و بارها دروس خود را مطالعه کردید اما همه ی آن ها را طی یک شب که نمیتوانید دوباره مطالعه کنید پس برای ثبیت آموخته های خود و طبقه بندی ذهنی دانسته هایتان ملزم به مرور نکات اصلی و خلاصه مباحث هستید تا یتوانید ذهن خود را آماده دسته بندی مطالب خوانده شده کنید و در زمان نیاز از آن داده ها استفاده کنید.

  • تقویت مهارت تست زنی در دوران جمع بندی کنکور

جمع بندی کنکور شما دو بخش باید داشته باشد. بخش اول یادگیری و مرور ( که همان قسمت درسنامه در برنامه مطالعاتی میشود) و بخش دوم حل تست و آزمون باید باشد. بهتر است در دوران جمع بندی هر مبحثی را که مطالعه میکنید در فاصله دو روز بعد از مطالعه به حل تست های همان بخش بپردازید و همینطور در روزهای پایان جمع بندی حداقل 4 کنکور برگزار شده در سال های قبل را نیز حل کنید بهتر است در زمانی که به حل آزمون های قبلی میپردازید خود را در شرایطی مشابه کنکور قرار دهید و راس ساعت شروع کنکور شما هم آزمونتان را شروع کنید و راس ساعت نیز دست از حل بردارید و به تصحیح پاسخنامه خود بپردازید اگز در زمان مقرر نتوانستید تمام سوالات را پاسخ دهید نشان دهنده این است که باید روی مهارت تست زنی خود تمرکز بیشتری کنید و همینطور  راه حل های تستی را بیشتر تمرین کنید.

امیدواریم با بررسی همین نکات بتوانید به بهترین منبع برای جمع بندی کامل کنکور دست پیدا کنید و فریب تبلیغات پر سر و صدا موئسسات و مشاوران نخورید.