میکروبلیدینگ چیست؟ همه چیز درباره میکروبلیدینگ ابرو

میکروبلیدینگ چیست؟ همه چیز درباره میکروبلیدینگ ابرو

اگر موهای ابرو شما کم پشت است و یا خواهان آن هستید که ابروهایی زیباتر و جذاب‌تر داشته باشید، میکروبلیدینگ یکی از روش‌های پرکاربرد و موثر برای افزایش زیبایی ابروها است. به همین خاطر، ما تصمیم گرفتیم شما را در ادامه با این روش، مزایا و معایب استفاده از آن، و نحوه انجام آن آشنا کنیم. پس اگر تمایل دارید به زودی ابروهای خود را با این روش عمل کنید و یا می‌خواهید اطلاعات خود را درباره روش میکروبلیدینگ افزایش دهید، با ما همراه باشید.

میکروبلیدینگ ابرو چیست؟

اگر ابروهای شما نازک یا کم پشت است و یا به دلیل بیماری‌های مختلفی مانند آلوپسی دچار ریزش ابرو شده‌اید، احتمالا میکروبلیدینگ همان چیزی است که به آن نیاز دارید. می‌توان Microblading را یک خال کوبی آرایشی نیمه دائمی در نواحی کم پشت ابرو دانست. این روش به افزایش زیبایی ابروها به صورت طبیعی کمک می‌کند. در این روش از ابزاری مخصوص برای قرار دادن خطوط رنگدانه نیمه دائمی در زیر پوست استفاده می‌شود. این روش دائمی نیست و پس از چند ماه نیاز به تمدید آن است، در غیر این صورت پس از مدتی ابروها به حالت طبیعی خود باز می‌گردند. معمولا انجام این روش دو تا سه ساعت به درازا می‌کشد. البته برخی افراد علت مدت زمان طولانی عمل را استفاده از کرم‌های بی‌حس کننده قبل از عمل می‌دانند.

میکروبلیدینگ ابرو چگونه انجام می‌شود؟

عمل میکروبلیدینگ، توسط گروه آموزش دیده و یا پزشک متخصص به وسیله ابزارهای مخصوص انجام می‌گیرد. برای این کار پزشک متخصص از ابزار مخصوص خود برای هاشور زدن ابروهایتان بهره می‌برد. در ابتدا، او از کرم بی‌حس کننده روی پوستتان استفاده کرده و پس از مدت زمان 30 دقیقه، فرآیند هاشور زدن را آغاز می‌کند. این فرآیند، معمولا با درد یا سوزش کمی همراه است و متناسب با مدل مناسب و مورد نیاز صورتتان زمان می‌برد. به عنوان مثال، اگر ابروهایتان به هاشور زدن‌های کمی نیاز داشته باشد، مدت زمان کمتری روی آن‌ها کار می‌شود. این در حالی است که اگر ابروهای بسیار نازک و کم پشتی داشته باشید، مدت زمان بیشتری را باید برای این کار در مطب پزشک سپری کنید. پیشنهاد ما به شما قبل از انجام این عمل، مشاهده سوابق پزشک مدنظرتان و نمونه کارهای قبلی او است. اینگونه می‌توانید اطلاعات مورد نیازتان را برای مراجعه به پزشک مدنظرتان یا انصراف از این کار، به دست آورید.

قبل و بعد از میکروبلیدینگ

مزایا و معایب استفاده از میکرو بلیدینگ

از جمله مزایای استفاده از میکروبلیدینگ می‌توان موارد زیر را نام برد:

  • این عمل به افزایش زیبایی، پرپشتی و ظرافت ابروهای شما کمک می‌کند. به همین خاطر، اگر ابروهای نازکی دارید، پیشنهاد می‌شود از این روش برای افزایش زیبایی صورتتان بهره ببرید.
  • میکروبلیدینگ، در پروسه طولانی‌تری می‌تواند به افزایش اعتماد به نفس شما هم کمک کند. اگر تصور می‌کنید اعتماد به نفس کمی به خاطر ابروهای کم پشت و نارک خود دارید، قطعا این روش می‌تواند به شما برای افزایش اعتماد به نفستان کمک کند.
  • جذابیت ظاهری شما افزایش پیدا می‌کند. این عمل می‌تواند باعث زیبایی طبیعی و چشم نواز شما در چشم دوست و آشنا شود.

از جمله معایب میکروبلیدینگ می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • میکروبلیدینگ در معرض خطراتی مشابه خال کوبی همچون عفونت و واکنش‌های آلرژیک به ابزارها و رنگدانه‌های استفاده شده قرار دارد. بد نیست بدانید در برخی موارد نادر، این حساسیت‌ها می‌توانند منجر به ایجاد واکنش‌های آلرژیک شدید شوند.
  • به طور طبیعی، پوست پس از عمل به مدت 10 تا 14 روز دچار حساسیت‌هایی همچون آفتاب سوختگی و یا کبودی می‌شود. پس، حتما از مراقبت‌های مخصوص پس از عمل برای کاهش این مشکلات استفاده کنید.
  • ممکن است، پس از عمل با احساس درد یا سوزش در حین عمل یا حتی چند روز بعد از آن مواجه شوید.

آیا میکروبلیدینگ دردناک است؟

آیا میکروبلیدینگ دردناک است؟

همانطور که بالاتر توضیح دادیم، قبل از عمل میکروبلیدینگ از کرم‌های بی‌حس کننده روی موضع استفاده می‌شود. این مسئله از درد و نگرانی‌های زیاد حین انجام این عمل می‌کاهد. البته، اگر احساس ناراحتی زیاد و یا استرس بیش از حد دارید، حتما درباره این مسئله با پزشک خود صحبت کنید و او را در جریان احساسات خود قرار دهید. اینگونه، او می‌تواند از طریق به‌کارگیری تجارب خود، به شما برای افزایش احساس راحتی و ریلکسیشن کمک کند. در ضمن به یاد داشته باشید، آستانه تحمل هر فرد متفاوت است. به همین خاطر، اگر واقعا احساس درد و ناراحتی داشته‌اید، این مسئله را با پزشک خود سریعا مطرح کنید. اگر حس می‌کنید، آستانه تحمل درد پایینی دارید، حتما این مسئله را با پزشک خود مطرح کنید تا از داروی بی‌حسی روی پوستتان استفاده شود. به طور معمول 30 دقیقه زمان برای اثر کردن داروی بی‌حسی نیاز است.

این روش دردی مشابه تتو کردن دارد و همانطور که از نام Microblading مشخص است، این روش صدها برش کوچک روی خط ابروها ایجاد می‌کند و سپس آن‌ها را با هاشورهایی مشابه تتو پر می‌کند. معمولا، بیشتر پزشکان قبل از شروع عمل جراحی از بی‌حسی موضعی استفاده می‌کنند. بنابراین، در حین هاشور زدن ابروها به جای حس کردن برش تیغه‌ها بر روی صورتتان، فشاری کم را حس خواهید کرد. در ضمن بد نیست بدانید ممکن است حین این فرآیند، صداهای عجیب و ترسناکی همچون خراشیدن یا خرد کردن نیز بشنوید. پیشنهاد ما به شما حفظ آرامش خود در حین عمل است.

ماندگاری میکروبلیدینگ چه مدت است؟

میکروبلیدینگ که به عنوان روشی کاربردی برای افزایش زیبایی و جذابیت ابروها شناخته می‌شود، معمولا در کمترین حالت به مدت 12 تا 18 ماه و در بهترین شرایط تا 3 سال روی ابروها باقی می‌ماند. البته، برای افزایش این مدت زمان ماندگاری، نیاز به مراقبت‌های خاص و تمدید هاشور ابروها است.

نتایج عمل میکروبلیدینگ

مراقبت‌های مخصوص روز عمل میکروبلیدینگ

  • در روز عمل از مصرف کافئین و الکل جدا خودداری کنید.
  • دو ساعت پس از عمل با یک پنبه نمناک روی ابروهای خود بمالید. اینگونه، شما رنگ اضافی موجود روی ابروهایتان را پاک می‌کنید.
  • به یاد داشته باشید، در روز عمل از مصرف غذای سنگین جدا خودداری کنید. توصیه ما به شما مصرف غذاهای آبکی همچون سوپ است.

مراقبت‌های قبل از عمل میکروبلیدینگ

  • قبل از عمل میکروبلیدینگ، به هیچ وجه صورت خود را در معرض نور شدید آفتاب قرار ندهید.
  • یک هفته قبل از عمل، ابروهایتان را برنداشته و آن‌ها را مرتب نکنید.
  • از لیزر درمانی، لایه برداری شیمیایی و دیگر روش‌های درمانی، یک ماه قبل از عمل جدا خودداری کنید.
  • چهار هفته قبل از عمل، مصرف ویتامین A (رتینول) را متوقف کنید.

مراقبت‌های پس از عمل میکروبلیدینگ

  • به مدت ده روز به هیچ وجه منطقه عمل شده را خیس نکنید. پیشنهاد ما به شما پوشاندن ابروها در حین شستشوی صورت یا دوش گرفتن است.
  • منطقه جراحی را خشک و تمیز نگه دارید.
  • به مدت یک هفته تا 10 روز از هرگونه لمس، مالیدن ابروها، گرفتن ابروها، یا خیس کردن آن‌ها جدا خودداری کنید.
  • از مصرف هرگونه محصولات مراقبتی قوی روی پوست خود اجتناب نمایید.
  • پس از عمل، به مدت 7 تا 10 روز از هرگونه آرایش و میکاپی در ناحیه عمل شده خودداری کنید.
  • به مدت 14 روز از انجام فعالیت‌های شدید بدنی که منجر به تعریق شما می‌شوند، اجتناب نمایید. از شنا کردن و یا سونا نیز خودداری کنید.
  • اگر تمایل به استفاده از کرم مرطوب کننده و یا روغن نارگیل روی ابروهایتان دارید، حتما نظر پزشک خود را در این باره بپرسید.
  • به مدت 14 روز از معرض تابش نور مستقیم خورشید دور باشید.
  • از مصرف کرم‌های ضدآفتاب در محل عمل شده، خودداری کنید؛ زیرا ضد آفتاب‌ها می‌توانند به کاهش رنگ هاشور ابروها منجر شوند.
  • اگر هرگونه ترشحی در ناحیه عمل شده مشاهده کردید، سریعا به مطب پزشک خود مراجعه کنید. ترشحات زرد رنگ و یا قرمز رنگ، نشانه عفونت پس از عمل هستند.
  • اگر ناحیه عمل شده متورم، قرمز، و یا پوسته پوسته شد، سریعاً به پزشک مراجعه کنید. عفونت در ناحیه ابروها در صورتی که به جریان خون برسد، نگران کننده است. علت این موضوع را می‌توان در نزدیکی این ناحیه به چشم و مغز دانست.

پس از عمل، به مدت 7 تا 10 روز از هرگونه آرایش در ناحیه عمل شده خودداری کنید.

چه افرادی نباید عمل میکروبلیدینگ را انجام دهند؟

برخی گروه‌های خاص همچون زنان باردار، یا افرادی که پیوند اعضا داشته‌اند، باید از انجام عمل میکروبلیدینگ خودداری کنند. علاوه بر این گرو‌ ها، اگر دچار بیماری‌های ویروسی همچون هپاتیت شده‌اید و یا کبد آسیب دیده دارید، حتما شرایط خود را با پزشک متخصص مطرح کنید.

جمع بندی و نتیجه گیری

حتما قبل از اینکه نسبت به انجام عمل میکروبلیدینگ اقدام کنید، درباره پزشک و کادر درمانی مدنظرتان اطلاعات جمع آوری کرده و سپس به مطب پزشک متخصص مدنظرتان برای عمل مراجعه کنید. اینگونه از مشکلاتی که ممکن است پس از عمل گریبان‌گیر شما شوند، جلوگیری کرده‌اید. حتما مدارک پزشک و گواهی پزشکی او را قبل از هرگونه عملی بررسی کنید. در انتها، امیدواریم این مطلب پاسخ سوالات شما را داده باشد و از نگرانی‌ها و استرش شما قبل از عمل میکروبلیدینگ کاسته باشد.