کارائیب(به انگلیسی: Caribbean) از نام قوم سرخپوست «کاریب» گرفته شده که در زمان رسیدن اروپائیان به این منطقه، یعنی در اواخر سده پانزدهم، قوم چیره بر منطقه را تشکیل میدادند.
پس از کشف منطقه هند غربی توسط کریستف کلمب در ۱۴۹۲ میلادی، اصطلاح اسپانیایی آنتیلاس برای نامیدن این مناطق رواج یافت و هنوز هم در تعدادی از زبانهای اروپایی دریای کارائیب را «دریای آنتیل» مینامند
. منطقه کارائیب به جزایری در ناحیه دریای کارائیب اطلاق میشود. این نام ممکن است به کشورهایی بیشتر از آنچه در شکل زیر نشان داده شده است اشاره داشته باشد. عمده زبانهایی که در این منطقه کاربرد دارند عبارتند از فرانسوی، انگلیسی، آلمانی، اسپانیایی.
این منطقه همیشه یکی از بهترین جاها برای ماه عسل رفتن بوده است. برای مسافرت دوران بازنشستگی نیز جای خوبی است و کشتیهای مسافرتی زیادی دارد. اگر طوفانهای موسمی را در نظر نگیریم این منطقه طبیعتش چهار فصل است، حیف است از این طبیعت و سواحل دلچسب استفاده نکنید.
آنتیگوا یکی از دو جزیره اصلی تشکیل دهنده کشور آنتیگوا و باربودا در منطقه دریای کارائیب به شمار میرود که اطراف آن را صخرههای دریایی احاطه کرده است. از ویژگیهای بارز این جزیره میتوان به خط ساحلی دراماتیکی از سواحل سفید شنی و بنادر اشاره کرد. سواحل این جزیره، ملوانان زیادی را برای رویداد بینالمللی هفتهی قایقرانی جذب خود میکند. این جزیره همچنین یکی از آفتابیترین جزایر منطقهی کارائیب محسوب میشود که در تمام طول سال آب و هوایی تابستانی دارد و معمولا باران بسیار کمی را به خود میبیند. علاوه بر این جزیرهی آنتیگوا یکی از بهترین نقاط کارائیب برای پرداختن به انواع غواصی است که علاقمندان زیادی را از سراسر جهان جذب خود میکند.
بیش از ۵۰۰۰ جزیره در کارائیب وجود دارد. انواع مختلفی چون تپههای دریایی و جزایر پست و مرجانی که هر کدام جاذبههای خود را دارند و هزینهی هر جزیره با دیگری متفاوت است. در سالهای اخیر حتی جزایر آرام و ساکت نیز جزء مقاصد گردشگری منحصربهفرد جهان قرار گرفتهاند. تصوری غلط در خصوص گران بودن این جزیره وجود دارد و برخی معتقدند سفر به این جزایر برای گردشگرانی که هزینهی سفر برایشان مهم است مناسب و به صرفه نیست. با وجود گران بودن اقامت در این جزایر، هزینهی غذا و فعالیتهای مختلف از جزیرهای به جزیرهی دیگر متفاوت است.
در این صفحه تعداد 496 مقاله تخصصی درباره کارائیب که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI کارائیب (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: کارائیب; Desarrollo económico; Modelos de planificación; Estudios económicos globales; América Latina; Caribe; Economic Development; Planning Models; Economy Wide Country Studies; Latin America; Caribbean; O1; O21; O5; O54;