دانلود مقالات ISI درباره بیماری روماتیسم قلبی + ترجمه فارسی
Rheumatic Heart Disease
آشنایی با موضوع
بیماری روماتیسم قلبی Rheumatic Heart Disease به وضعیتی گفته میشود که در آن بر اثر ابتلا به تب روماتیسمی، آسیبی دائمی به دریچههای قلب وارد میشود. آسیب به دریچههای قلب از جایی شروع میشود که بدن به عارضه عفونی و التهابی که بر اثر باکتری استروپکوک ایجاد میشود، مبتلا میشود. این عارضه در ابتدا باعث گلو درد میشود و سپس میتواند باعث آسیب به سایر اعضا از جمله قلب شود و باعث بروز تب روماتیسمی شود. پیش آگهی بیماری های روماتوئید قلبی به مقدار آسیب وارده به دریچه های قلب بستگی دارد. زمانی که بیماری پیشرونده دریچه ای در دریچه میترال رخ می دهد، عاقلانه است که بروز فیبریلاسیون را از قبل پیش بینی کرده، از شروع سریع درمان ضد انعقادی برای پیشگیری از آمبولی اطمینان حاصل شود.
علائم و نشانه های تشخیصی: 1- بروز جدید صدای S3 مورمور نارسایی 2- درد مفصلی در اثر التهاب 3- افزایش درجه حرارت بدن به بیشتر از 100. 3 °F که نشانگر شدت عفونت است. 4- التهاب قلبی (کاردیت) – درد قفسه سینه، نارسایی قلبی، صدای مالش اصکاکی. یکی از علائم قدیمی بیماری روماتیسمی قلب «درد زودگذر مفاصل» است. در واقع عفونت بر روی یک مفصل تأثیر گذاشته و منجر به درد شدید و قرمزی در اطراف آن خواهد شد. این درد، بسیار شدید و حاد است. علاوه بر این، باعث کم شدن تحرک بیمار خواهد شد. تورم آن بعد از سه روز خوب میشود اما بر روی مفصل مجاور آن تأثیر میگذارد.
تشخیص روماتیسم قلبی: برای تشخیص بیماری رماتیسم قلبی، پزشک ابتدا سوالاتی در مورد سابقه ابتلا به عفونت باکتریایی استرپکک (گلو درد) میکند و کودک شما را معاینه کرده و به صدای قلب او گوش میکند. در صورتی که کودک به روماتیسم قلبی مبتلا باشد، پزشک میتواند صدای مورمور (صدای غیرطبیعی قلب) را تشخیص دهد. پزشک ممکن است انجام آزمایش کشت میکروب گلو یا آزمایش خون را تجویز کند تا ابتلا به عفونت باکتریایی را تشخیص دهد. برای معاینه نحوه عملکر د قلب نیز ممکن است انجام رادیوگرافی از قفسه سینه، تست اکوی قلبی، نوار قلبی و عکسبرداری ام آر آی از قلب لزوم پیدا کند.
درمان روماتیسم قلبی: در صورتی که کودکی به تب روماتیسمی دچار شود، برای چندین سال باید برای جلوگیری از بازگشت عفونت و ابتلا به بیماری قلبی آنتی بیوتیک مصرف کند. در صورت آسیب رسیدن به دریچه های قلبی مانند تنگ شدن یا نارسایی دریچه قلبی ممکن است نیاز به انجام جراحی قلب برای بازسازی یا جایگزین کردن دریچه قلب باشد. گاهی اوقات در صورتی که دریچه قلب بیش از حد تنگ شده باشد از روش آنژیوگرافی کاتتریسم قلبی استفاده میشود تا بدون نیاز به انجام جراحی، دریچه قلبی باز شود. با این حال گاهی دریچه قلبی با انجام این عمل باز نمیشود و در این صورت لازم است جراحی باز انجام شود و دریچه قلب کودک با یک دریچه مصنوعی جایگزین شود.
در این صفحه تعداد 198 مقاله تخصصی درباره بیماری روماتیسم قلبی که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: بیماری روماتیسم قلبی; health-related quality of life; quality of life; rheumatic heart disease; HRQOL; Health-related quality of life; PedsQL; Pediatric Quality of Life; PedsQLTM4.0; Pediatric Quality of Life Inventory Version 4.0; QOL; Quality of life; RHD; Rheumatic heart di