آشنایی با موضوع

ماستیت(به انگلیسی: Mastitis)یک نوع التهاب است که فقط در مادران شیرده دیده می شود و عبارت است از عفونت پستان که می تواند خود به خود یا در طول شیردهی اتفاق بیفتد. خوشبختانه راههای مختلفی برای پیشگیری از این بیماری وجود دارد که می تواند مادران شیرده را در برابر این عفونت مصون نگه دارد. در صورت ابتلا،این عفونت قابل درمان است و معمولاً مشکل حادی برای مادران شیرده به وجود نمی آورد. ماستیت (التهاب و ورم پستان) عفونت بافت پستان است که منجر به درد، تورم، گرمی و قرمزی پستان می شود. اگر شما به ماستیت مبتلا هستید، ممکن است تب و لرز را نیز تجربه کنید. ماستیت اغلب در زنان شیرده مشاهده می شود (ماستیت شیردهی)، اما این وضعیت برخی اوقات در زنان غیرشیرده نیز رخ می دهد. در بیشتر موارد، ماستیت شیردهی در سه ماهه اول پس از زایمان رخ می دهد، اما می تواند بعد از آن نیز ایجاد شود. این وضعیت می تواند مراقبت از کودک را دشوار سازد. علایم شایع ماستیت: سینه ی قرمز، متورم،گرم و سفت ناحیه یا نواحی دردناک تب بالاتراز ۳/۳۸ درجه ی سانتی گراد کسالت عفونت در سینه و پیدایش لوبول علل ماستیت: شایع ترین باکتری های عامل این بیماری عبارتند از: استافیلوکوک اورئوس استرپتوکوک بتاهمولیتیک ویروس اوریون خطر ماستیت را می توان با تخلیه مکرر و کامل پستان و تکنیک مطلوب شیردهی کاهش داد. عفونت نوک پستان می تواند ماستیت ایجاد کند. تشخیص های افتراقی عفونت نوک پستان شامل تحریک مکانیکی ناشی از بد بسته شدن دهان یا اختلالات دهان نوزاد مانند شکاف کام یا عفونت های باکتریایی یا مخمری است. تشخیص ماستیت معمولا بالینی است و بیماران با تندرنس موضعی در یک پستان همراه با تب و ضعف مراجعه می کنند عوامل افزایش دهنده خطر: ایجاد خراشیدگی در نوک پستان مسدود شدن مجاری شیری طولانی بودن فواصل شیردهی آبسه پستان شایع ترین عارضه ماستیت است. این عارضه را می توان با درمان سریع ماستیت و ادامه شیردهی پیشگیری کرد. عوامل خطر ماستیت ـ شکاف لب یا کام ـ شقاق نوک پستان ـ مشکلات دربرگیری و تماس بانوزاد ـ استاز موضعی شیر ـ عدم شیردهی ـ سوراخ کردن نوک پستان ـ بالشتک های پلاستیکی پستان ـ سوءتغذیه مادر ـ ماستیت قبلی ـ اولین زایمان ـ فشار ناشی از سینه بند تنگ ـ کوتاه بودن فرنولوم در نوزاد ـ عفونت نوک پستان ـ استفاده از پمپ [شیردوش] دستی پستان ـ عفونت مخمری داروهای موضعی که اغلب موثرند شامل نیستاتین (میکوستاتین) برای نوزاد یا مادر یا میکونازول (میکاتین) یا کتوکونازول برای مادر هستند. روشهای پیشگیری از ماستیت: قبل از شیردهی، شستن نوک پستان ها صورت گیرد. شستن دست ها قبل از تماس آنها با پستان ها استفاده از سینه بندهای مناسب استفاده از کرم لانولین یا سایر ترکیبات موضعی در صورت ترک خوردن یا خراشیدگی نوک پستان اجتناب از خوابیدن به شکم شیر دادن از هر پستان به طور متناوب در معرض هوا قرار دادن پستان ها بعد از هر نوبت شیردهی
در این صفحه تعداد 1302 مقاله تخصصی درباره ماستیت که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید.
در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI ماستیت (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند.
در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.