دانلود مقالات ISI درباره فاکتور نکروز توموری آلفا + ترجمه فارسی
Tnf-Α
آشنایی با موضوع
فاکتور نکروز توموری آلفا، (به انگلیسی: Tumor necrosis factor alpha) نام یکی از شناخته شدهترین عوامل نکروز تومور است. فاکتورهای نکروز تومور گروهی از سیتوکینها هستند که موجب آپوپتوزیز (خزان یاختهای) سلولها میشوند.
عملکرد
فاکتور نکروز تومور آلفا (TNFα) که بصورت عمده در مونوسیتها و ماکروفاژها تولید و آزاد میشود (هرچند به وسیله لنفوسیتها و سلولهای کشنده طبیعی نیز میتواند تولید شود) یکی از مهمترین واسطهها در ایجاد علائم التهاب علائم فاز حاد در بدن انسان است (مانند تب). این فاکتور در شوک سپتیک، کاشکسی و پسرفت تومور نیز دخالت دارد.
فاکتور نکروزدهنده تومور(TNFα) یک سایتوکاین قوی چند اثری پیش التهابی است که توسط ماکروفاژها، نوتروفیلها، فیبروبلاستها، سلولهای کراتینی، سلولهای NK، سلولهای B،T و سلولهای توموری تولید می شود. TNFα پاسخ های میزبان را در شرایط التهابی مزمن و حاد، میانجی گری می کند و این میانجی گری برای محافظت در برابر عفونت و بدخیمی است. بیولوژی سیستم گیرنده ی TNFR/TNF اخیراً مورد بحث قرار گرفته است. TNFα در تحلیل توموری مداخله می کند و TNFα نوترکیب در سطوح فرافیزیولوژیکی به عنوان درمانی برای سرطان بکار برده می شود. تصور این که تاثیرات اصلی TNFα درونی در سرطان بر عکس تأثیرات بدست آمده با درمان توسط دز بالای TNFα می باشد، اخیراً مورد تأیید قرار گرفته است. TNFα وارد شده به سلولهای سرطانی بجای ایجاد تحلیل توموری، پردازش توموری را به وسیله تکثیر، تهاجم و متاستاز ایجاد می کند. این سایتوکاین هم فاکتور نکروز دهنده تومور و هم یک فاکتور ایجاد کننده تومور می باشد. وقتی که TNFα به عنوان عامل درمانی در دزهای بسیار بالا بکار برده می شود، به عنوان یک سم داخل عروقی به صورت عامل تحلیل گر توموری عمل می کند. با وجود این، وقتی TNFα توسط تومورها و ماکروفاژهای وابسته به تومور یا سلولهای استرومایی در سطوح فیزیولوژیکی تولید می شود، رشد تومور را توسعه داده و بر تعداد ماکروفاژها افزوده، تحریک گسترده رگ سازی و فاکتورهای رشد از سلولهای تکثیری را افزایش می دهد.
در این صفحه تعداد 4204 مقاله تخصصی درباره فاکتور نکروز توموری آلفا که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: فاکتور نکروز توموری آلفا; Cholesterol; Obesity; Glucose; Triglycerides; Osteoporosis; Vitamin E; AGEs; advanced glycation end-products; ANOVA; analysis of variance; AUC; area under the curve BMD, bone mineral density; BMI; body mass index; BV/TV; trabecular bone volume; Conn.D; co