توسیلیزومب Tocilizumab که با نام آتلیزومب هم شناخته میشود، یک داروی سرکوبکننده سیستم ایمنی است که بیشتر در درمان روماتیسم مفصلی و آرتریت ایدیوپاتیک گسترده جوانان (نوعی آرتریت شدید در کودکان) استفاده میشود. توسیلیزوماب یک آنتی بادی منوکلونال نوترکیب، انسانی شده و ضد اینترلوکین 6 (IL-6) گیرنده های آنتی بادی منوکلونال است که میزان پاسخ درمانی قابل توجهی دارد. زنجیر سبک آن از 214 و زنجیره سنگین از 448 اسید آمینه تشکیل شده است. چهار زنجیره پلی پپتیدی در داخل و بین مولکول ها توسط پیوند های دی سولفید با یکدیگر ارتباط دارند. داروی توسیلیزومب در تاریخ 8 ژانویه 2010 توسط سازمان غذا و دارو آمریکا تأیید شد. توسیلیزومب تزریقی توسط سازمان غذا و دارو آمریکا برای درمان بزرگسالان با آرتریت سلول های بزرگ و التهاب رگ های خونی (واسکولیت) در ماه می سال 2017 تایید شد. در یک مطالعه دوسوکور کنترل شده با پلاسبو، بیماران از هفته 12 تا 52 با بهبود مداوم از جمله بهتر شدن علائم آرتروز سلول های بزرگ، نرمال شدن آزمایشات التهابی و کاهش استفاده از کورتیکواستروئیدها مواجه شدند.
موارد مصرف: 1- درمان آرتریت روماتوئید متوسط تا شدید در افراد بزرگسالی که به یک یا بیشتر از آنتاگونیست های TNF پاسخ مناسبی نداده اند ( تک دارویی یا همراه با داروهای ضد روماتیسم غیر بیولوژیک) 2- درمان آرتریت ایدیوپاتیک فعال سیستمیک جوانان ( SJIA ) ( تک دارویی یا همراه با متوترکسات )
در این صفحه تعداد 190 مقاله تخصصی درباره توسیلیزومب که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI توسیلیزومب (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: توسیلیزومب; Enfermedad de Castleman; Enfermedad de Castleman multicéntrica; Hiperplasia linfoide angiofolicular; Virus de la inmunodeficiencia humana; Virus del herpes humano tipo 8; Rituximab; Tocilizumab; SiltuximabCastleman's disease; Multicentric Castleman's dise