دانلود مقالات ISI درباره نورون حرکتی + ترجمه فارسی
Motor Neuron
آشنایی با موضوع
نورون حرکتی (به انگلیسی: Motor neuron) یا یاختههای عصبی حرکتی نوعی از نورون (یاخته عصبی یا پییاخته) است که دارای یک هسته یاخته، یک بدنه یاخته و چندین زائده درختوار به نام دندریت (دارینه) است. دکمههای کوچک انتهایی در نقطه پایانی این زائدهها قرار دارند. پیامهای الکتریکی از راه اکسونها یا آسهها به ماهیچهها فرستاده میشود.
نورون حرکتی جزء سلولهای عصبی وابران است یعنی سلولهایی که پیامهای الکتریکی را از دستگاه عصبی مرکزی(CNS) به بیرون میبرند. نورون حرکتی تحتانی پیام تحریکی به اندامهای هدف مانند عضلات مخطط منتقل میکند. در چنین پایانههایی میانجی عصبی آزاد شونده استیل کولین است.
بیماری نورون حرکتی به هر یک از پنج اختلالات عصبی که به طور انتخابی نورونهای حرکتی را تحت تأثیر قرار میدهد، سلولهایی که کنترل فعالیت عضلانی داوطلبانه از جمله صحبت کردن، راه رفتن، بلع و حرکت کلی بدن را بر عهده دارند، گویند. اختلال در آنها باعث افزایش ناتوانی و در نهایت مرگ میشود.
در ایالات متحده نام بیماری نورون حرکتی اغلب اوقات به جای اسکلروزیس آمیوتروفیک جانبی استفاده میشود. چهار اسم دیگر بیماری نورون حرکتی عبارتند از: اسکلروز جانبی اولیه، آتروفی عضلانی، فلج بولبار پیشرونده و فلج شبه بولبار. در بریتانیا نیز به این بیماری نوعی اختلال از بیماریهای نورون حرکتی گویند هر چند که آن را نیز به عنوان اسکلروزیس آمیوتروفیک جانبی میشناسند. برای جلوگیری از سردرگمی، یک کنفرانس تحقیقات علمی سالانه به این موضوع اختصاص داده شده که به مطالعه MND میپردازد و سمپوزیوم بینالمللی ALS/MND نامیده میشود.
در این گروه از بیماری ها، نورون های حرکتی دچار تحلیل و مرگ می گردند. عدم درگیر شدن جزء حسی از ویژگی های بیماری نورون حرکتی است. علت بیماری نورون حرکتی به طور دقیق شناسایی نشده است. این گروه از بیماری ها روند پیشرونده ای دارند که بر اساس نوع بیماری سیر آن و طول عمر بیماران متفاوت است.
در این صفحه تعداد 407 مقاله تخصصی درباره نورون حرکتی که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.