دانلود مقالات ISI درباره فیبریلاسیون بطنی + ترجمه فارسی
Ventricular Fibrillation
آشنایی با موضوع
فیبریلاسیون بطنی (Ventricular fibrillation) مشکلی در ریتم قلب است و زمانی رخ میدهد که ضربان قلب با سرعت و تکانه های الکتریکی نامنظم میتپد. این امر منجر میشود به جای پمپاژ خون، انقباض همزمان در اکثر نواحی بطن رخ دهد. گاهی در فیبریلاسیون بطنی با بروز حمله قلبی، فشار خون شدیدا افت پیدا میکند و این امر منجربه قطع جریان خون به اندام های حیاتی میگردد. فیبریلاسیون بطنی یک مورد اورژانسی است که نیازمند فوریت های پزشکی است. زیرا میتواند منجربه مرگ یک فرد در عرض چند ثانیه شود. این وضعیت، شایعترین علت مرگ ناگهانی قلبی است. درمان اورژانسی این وضعیت شامل احیای قلبی ریوی (CPR) و شوک قلبی با استفاده از ابزاری بنام دفیبریلاتور (الکتروشوک) میباشد.
در فیبریلاسیون بطنی در واقع خون از قلب پمپاژ نمی شود. بنابراین می توان گفت با نوعی ایست قلبی مواجه هستیم. و ایست قلبی نیز در صورت عدم درمان فوری کشنده است. شایع ترین علت فیبریلاسیون بطنی یک اختلال قلبی، از جمله نبود جریان خون کافی به عضله قلب به علت بیماری عروق کرونر است. به عنوان در زمان حمله قلبی و کاردیومیوپاتی رخ می دهد. علل دیگر شامل موارد زیر است: که در زمان حمله قلبی و کاردیومیوپاتی رخ می دهد.
از آنجایی که مغز اندامی است که بیشترین حساسیت را به کمبود خون حاوی اکسیژن دارد، لذا فیبریلاسیون بطنی منجر به بیهوشی میگردد. معمولا استفاده از دستگاه شوک الکتریکی (دفیبریلاتور) برای بازگرداندن ریتم طبیعی قلب به منظور پیشگیری از آسیب شدید به مغز و سایر اندامها ضروری است. سالانه افراد زیادی در اثر فیبریلاسیون بطنی دچار مرگ ناگهانی میشوند.
درمان با داروهای آنتی آریتمیک مانند بتابلوکرها، بلوک کنندههای کانال کلسیم، پروکائین آمید، کینیدین و غیره بستگی به نوع آریتمی و سایر شرایط بیمار دارد. گاه تحریک الکتریکی با دفیبریلاتور ضروری است. حتی با درمان احتمال مرگ بیمار بالاست.
علت اصلی فیبریلاسیون بطنی هنوز شناخته نشده است. شایعترین علت این وضعیت، بروز مشکلی در تکانه های الکتریکی است که بعد از اولین حمله قلبی یا مشکلاتی ناشی از بروز زخم در بافت عضلانی قلب در اثر حمله قلبی سابق به قلب ارسال میشوند. در برخی موارد فیبریلاسیون بطنی در اثر ضربان سریع قلب (تاکی کاردی بطنی) بروز میابد. این ضربان سریع و نامنظم قلب در اثر تکانه های الکتریکی غیر طبیعی بطن بوجود می آید.
در اغلب موارد، تاکی کاردی بطنی در افراد مبتلا به مشکلات قلبی اتفاق می افتد. گاهی اوقات، تاکی کاردی بطنی در کمتر از 30 ثانیه رخ میدهد (ناپایدار) و ممکن است علامتی به همراه نداشته باشد. اما ممکن است تاکی کاردی بطنی، نشانه یک مشکل قلبی جدی تر نیز باشد. چنانچه تاکی کاردی بطنی بیش از 30 ثانیه بطول بیانجامد، معمولا منجربه تپش قلب، سرگیجه یا غش میگردد. در صورت عدم درمان تاکی کاردی بطنی، اغلب به فیبریلاسیون بطنی منتهی خواهد. در بیشتر موارد، فیبریلاسیون بطنی با سایر بیماری های قلبی در ارتباط است.
در این صفحه تعداد 1201 مقاله تخصصی درباره فیبریلاسیون بطنی که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI فیبریلاسیون بطنی (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: فیبریلاسیون بطنی; Taquicardia ventricular rápida; Desfibrilador automático implantable; Estimulación antitaquicárdica antes de la carga; Reducción de descargas de alta energÃa; Fast ventricular tachycardia; Implantable cardioverter-defibrillator; Antitachycardia paci