دانلود مقالات ISI درباره امواج ماکرویو + ترجمه فارسی
Microwave Irradiation
آشنایی با موضوع
این امواج مانند نور مرئی از جنس امواج الکترو مغناطیسی هستند که فرکانس بسیار بالا و طول موج بسیار کمی دارند تمام امواج رادیویی، مادون قرمز، نور مرئی، موبایل، رادیو، ماهواره. . . از جنس امواج الکترو مغناطیسی هستند و فرق آنها در فرکانس و توان تشعشع آنهاست.
امواج مایکروویو در مسیر حرکت خود یا پس از برخورد با ماده انعکاس پیدا می کنند یا عبور می کنند و با جذب ماده می شوند. این امواج اگر به سطح فلزات برخورد کنند، منعکس خواهند شد، از شیشه و پلاستیک عبور می کنند و موادی که حاوی آب هستند مانند غذاها و بدن انسان انرژی این امواج را جذب می کنند. مایکروفر چگونه کار میکند؟ در مایکروفر یک وسیله بنام مگنترون وجود دارد که این امواج را تولید میکند این امواج با فرکانس 2450 مگاهرتز ایجاد می شود و در فضای مایکرو فر پخش می شود و توسط دیوار فلزی آن منعکس شده و روی ماده غذایی متمرکز می شود. مولکول های آب درون غذا دارای دو قطب مثبت و منفی هستند و زمانی که در معرض امواج ماکروویو قرار می گیرند، با همان فرکانس امواج شروع به نوسان می کنند و مرتباً جهت قطب مثبت و منفی آنها جابه جا می شود. مولکول ها حدود میلیون ها باردر ثانیه نوسان می کنند و در حین حرکت به مولکول های اطراف شان برخورد می کنند. . . درنتیجه به علت اصطکاک دمای ماده غذایی به سرعت بالا می رود. بسیاری از محقق ها معتقدند که امواج ماکروویو آن قدر انرژی دارند که بتوانند ساختار مولکول های غذا را تخریب کرده و موجب سرطان شوند. وقتی که امواج مایکروویو به مولکول های مواد غذایی برخورد می کنند باعث پاره شدن و تغییر ساختار آنها شده و ماهیت آنان را تغییر میدهد و سپس شما این مولکول هایی را که مثلا دیگر مولکول پروتئین نیستند را می خورید و بدن شما یک مولکول ناشناخته را دریافت کرده و بعدا تبدیل به بافتهای سرطانی در قسمتهای مختلف بدن می شود
امواج الکترو مغناطیسی دارای بسامد 300 مگاهرتز (یک میلیون ارتعاش در ثانیه) تا 300 گیگاهرتز (یک میلیارد ارتعاش در ثانیه) ریزموج نامیده میشوند. از این امواج در ماکروفرها برای گرم کردن غذا و در تلفنهای همراه، فرستندههای میکرو، شبکههای اینترنتی بیسیم و تلفنهای بیسیم، برای انتقال اطلاعات استفاده میشود. برای جلوگیری از اختلال در تبادل اطلاعات، همواره از محدوده فرکانسهای خاص (به عنوان مثال 9/ 0 تا 8/ 1 گیگاهرتز) استفاده میشود. برخی از این محدودهها، همان محدودهای هستند که بخشی از اعصاب دستگاه عصبی انسان در آن فعالیت میکند. این همان نکتهای است که منتقدان استفاده از تلفن همراه بر آن انگشت میگذارند. ریزموجها (Microwave) دمای محیط را بالا میبرند. امواج مخابراتی موجود در فضا نباید در حدی باشند که دمای بدن شهروندان را، بهطور متوسط، بیش از یک درجه افزایش دهند. شرکتهای مخابرات موظف هستند شدت امواج فرستندههای خود را در حدی نگهدارند که آسیبی به سلامت افراد نرسد. دانشمندان مؤسسه ماکس پلانک آلمان در یک تحقیق دریافتند که دمای سلولهای در معرض ریزموجها تا 100 درجه افزایش مییابد. آنان بر این عقیدهاند که چنین امری بر جریان خون نیز تأثیر میگذارد. پس از یک تلفن کوتاه - حتی اگر شخص، خود با تلفن صحبت نکند - گلبولهای قرمز چنان ناکارا میشوند که از انجام وظایف بیولوژیک خود باز میمانند و در نهایت آثاری همچون خستگی، عدم تمرکز، ناآرامی، سوت کشیدن گوشها، آلرژی یا عفونتها میتوانند بروز میکنند. بدن انسان نمی تواند مولکول های پاره شده درجریان مایکروویو را در متابولیسم بدن شرکت دهد. تولید هورمون های مردانه و زنانه دچار اختلال می شود. درصورت نیاز استفاده از مایکروویو از آن به شعاع حداقل 5 متر فاصله بگیرید. گروه سامان موج طراحی و تولید کاور مایکروویو را جهت ایمن سازی محیط در برابر امواج آن را در دستور کار دارد.
در این صفحه تعداد 1178 مقاله تخصصی درباره امواج ماکرویو که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI امواج ماکرویو (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.