دانلود مقالات ISI درباره کاردیومیوپاتی هایپرتروفیک + ترجمه فارسی
Hypertrophic Cardiomyopathy
آشنایی با موضوع
کاردیومیوپاتی هایپرتروفیک یک بیماری پیچیده قلبی است که با علایمی همچون؛ افزایش ضخامت عضله قلب، سفتی بطن چپ، تغییرات دریچه میترال و سلولهای قلب همراه است. افزایش ضخامت عضله قلبی بطور عمومی در سپتوم بین بطنی درست زیر دریچه آئورت اتفاق می افتد که ممکن است باعث انسداد یا کاهش جریان خون از بطن چپ به آئورت شود در این صورت بطنها باید با شدت بیشتری جهت ارسال خون منقبض شوند.
کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک ممکن است همچنین باعث افزایش ضخامت دیگر قسمتهای عضله قلبی مثل؛ اپکس، بطن راست و سرتاسر بطن چپ شود.
سفتی بطن چپ یک علامت کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک است که در نتیجه افزایش ضخامت سپتوم اتفاق می افتد که باعث میشود که بطن چپ نتواند بطور نرمال منبسط و از خون پر شود همچنین موجب فشار به دیواره درونی قلب می شود.
علل کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک چیست؟
ژن خاصی باعث می شود که قلب بیش از حالت طبیعی رشد کند. اگر در اعضای خانواده شما فردی مبتلا به کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک وجود دارد، احتمال ابتلای شما به این بیماری قلبی بیشتر می شود.
علائم کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک چه چیزهایی هستند؟
افراد مبتلا به کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک ممکن است با علائم زیر مواجه شوند:
هیچ علائمی ممکن است بروز نکند.
احساس خستگی و تنگی نفس در زمان انجام فعالیت
احساس سرگیجه و یا ضعف شدید، اغلب بعد از انجام فعالیت بدنی
تپش قلب
درد در قفسه سینه (آنژین صدری). ممکن است شما با احساس فشار و سنگینی در قفسه سینه مواجه شوید. درد قفسه سینه معمولا در حین ورزش و زمانی که قلب شدیدتر کار می کند بروز می کند.
کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک شایعترین علت مرگ ناگهانی قلبی در افراد کمتر از ۳۰ سال میباشد. اغلب افرادی که به علت کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک فوت کردهاند قبلا علامتی نداشتهاند. مرگ ناگهانی قلبی در بیشتر موارد در حالت استراحت و یا در حین فعالیت فیزیکی ملایم اتفاق میافتد ولی در بخش قابل توجهی از بیماران نیز بعد از فعالیتهای شدید ورزشی مرگ ناگهانی قلبی دیده شده است.
کاردیومیوپاتی هایپروتروفیک مهمترین علت مرگ ناگهانی قلبی در ورزشکاران جوان محسوب میگردد. بنابراین شناسایی این بیماری در طی معاینات فیزیکی ورزشکاران از اهمیت ویژهای برخوردار است. مکانیزم مرگ ناگهانی قلبی در کاردیومیوپاتی هیرتروفیک کاملا شناخته شده نیست. در گذشته انسداد مسیر خروجی بطن چپ را در اثر افزایش ترشح کاتکولامینها، علت مرگ ناگهانی در این بیماران میدانستند ولی بعدا نشان داده شد که مرگ ناگهانی قلبی به علت تاکی کاردی یا فیبرلاسیون بطنی اتفاق میافتد و هیپرتروفی میوکارد در واقع میتواند زمینه را برای وقوع آریتمیهای خطرناک در این بیماران فراهم آورد.
در این صفحه تعداد 1023 مقاله تخصصی درباره کاردیومیوپاتی هایپرتروفیک که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI کاردیومیوپاتی هایپرتروفیک (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: کاردیومیوپاتی هایپرتروفیک ; ACC; American College of Cardiology; ACSM; American College of Sports Medicine; AF; atrial fibrillation; AHA; American Heart Association; BMI; body mass index; CAC; coronary artery calcium; CAD; coronary artery disease; CI; confidence interval; CMR; adeno