دانلود مقالات ISI درباره سالمونلا اینتریتیدیس + ترجمه فارسی
Salmonella Enteritidis
آشنایی با موضوع
سالمونلا باکتری باسیل گرم منفی است که در جوجه ها و تخم مرغ ها معمولاً وجود دارد. سالمونلا عامل یکی از شایع ترین مسمومیت های غذایی می باشد. ۲۲۰۰ شکل از این باکتری تاکنون کشف شده که در سه گونه تقسیم میشوند که عبارت میشوند از: سالمونلا تیفی، سالمونلا کلراسوییس، سالمونلا انتریتیدیس. سالمونلا اینتریتیدیس enteritidis Salmonella یک باکتری مهم عامل عفونت های غذایی است. این باکتری در محیط، بسیار مقاوم است و هنوز علت اصلی بسیاری از عفونتهای گاسترواینتریتی انسان به شمار می رود. سالمونلا اینتریتیدیس اغلب از طریق مواد غذایی آلوده به انسان منتقل و باعث ایجاد بیماری می شود. بین سالهای ۱۹۸۷ و ۱۹۹۰ آلودگی گسترده از سالمونلا اینتریتیدیس در آمریکا و انگلیس و جاهای دیگر وجود داشت. پیدا شدن یک تخممرغ که از داخل توسط این میکروب آلوده بود، زنگ خطر را به صدا درآورد و موجب نگرانی تولیدکنندگان تخم مرغ گردید. بعد از آن این اتفاق تکرار نشدهاست اما بدگمانی عمومی وجود دارد. ابتلا به سالمونلوزیس غیر تیفوئیدی در آمریکا 4/1 میلیون نفر در سال گزارش شده است که بیش از 95 %از این موارد، بیماری های با منشاء غذایی هستند. 30 %از این عفونتهای غذایی منجر به مرگ می روند. مطالعات مختلف، توانایی بالای این باکتری را برای اتصال و تشکیل بیوفیلم روی سطوح مختلف نشان داده اند.
در این صفحه تعداد 330 مقاله تخصصی درباره سالمونلا اینتریتیدیس که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI سالمونلا اینتریتیدیس (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: سالمونلا اینتریتیدیس; Liquid egg; Salmonella Enteritidis; Heat; D-value; Capillary tube; PBS; phosphate-buffered saline; MFDS; Ministry of Food and Drug Safety; USDA; US Department of Agriculture;