دانلود مقالات ISI درباره روان درمانی + ترجمه فارسی
Psychotherapy
آشنایی با موضوع
روان درمانی (Psychotherapy) به شیوه هایی گفته می شود که در آن مشکلات روانی و عاطفی از طریق بیان مشکلات به یک درمانگر و گفتگو با او درمان می گردد. روان درمانی رابطه ای حرفه ای بین بیمار و درمانگر است که مبتنی بر اصالت، جدیت، صمیمیت و آزادی است. روان درمانی یا درمان رواشناختی، اشاره به روشی دارد که توسط درمانگری آموزش دیده به شکل حرفهای، با توجه به خاستگاه "اختلال تحت درمان"، انجام گیرد.
روان درمانگر به شناخت شما از خود و بهتر شدن توانایی مقابله تن کمک می کند. روان درمانی یعنی همراهی فکری و روحی در طی دوره درمان، به ما امکان تفکر عمیق را روی خودمان می دهد تا بتوانیم در اهداف خود همانطوری که خودمان دوست داریم پیش برویم و نه آنطوری که زندگی (تربیت و جامعه) ما را شکل و مسیر داده است.
این شیوه درمانی برای اختلالات روانی و مشکلات روان شناختی و هیجانی است و مبتنی بر رابطه منحصر به فرد بین رواندرمانگر و مراجع است. در این شیوه از ابزار کلامی و همچنین تکنیکهای مختلف برای دست یافتن به تغییر استفاده میشود. رواندرمانگری بر دوپایه «رابطه» و «ارتباطات» به شکل کلامی و غیرکلامی استوار است. رابطهای حرفهای بین بیمار و درمانگر است که مبتنی بر اصالت، جدیت، صمیمیت و آزادی است.
در درمان اختلالهای شخصیت، روان درمانی تحلیلی یا روانکاوانه کاربرد دارد. مفهوم متداول روان درمانی، همان گفتار درمانی سنتی است. بیمار، کاناپه و یک روان شناس با مداد و دفترچه یادداشت در دست. با وجودی که هنوز هم از این شیوه کم و بیش استفاده می شود امّا انواع روش های درمانی دیگری نیز وجود دارند که می توانند برای کمک به بیمار جهت غلبه بر مشکلاتش به کار گرفته شوند. منظور از رواندرمانی، درمان اختلالهای روانی به کمک تدابیر روانشناختی است(نه تدابیر جسمانی یا زیستی). این اصطلاح شیوههای درمانی گوناگونی را دربردارد که همگی قصد کمک به افراد آشفته هیجانی را دارند تا رفتار، افکار و هیجانهایشان را طوری تغییر دهند که بتوانند راههای مفیدتری برای کنار آمدن با فشار روانی و افراد محیط پیدا کنند.
رواندرمانی، متکی بر این اعتقاد است که احساسات، برداشتها، نگرشها و رفتار، محصول تجربیات زندگی است و اگر چیزی در طول این تجربه، یاد گرفته شده باشد، امکان تغییر آن وجود دارد؛ لذا رواندرمانی، یک روند یادگیری است و میتوان کار درمانگر را با کار معلم قیاس کرد. رابطه حرفهای درمانگر و بیمار از اصالت، آزادی، جدیت و صمیمیتی برخوردار است که آن را از دیگر روابط بیمار در زندگیاش متمایز میسازد. ضمن اینکه نمیتوان در دنیای واقعیت، این رابطه را از مداخلات درمانگر متمایز ساخت. چنین رابطهای صرفنظر از الگوی درمانی به کار رفته، اثر مستقیمی بر نتیجه درمان دارد. ترجمه تجارب هیجانی به واژهها و ابراز کلامی آنها در فرآیند روایتگری نیز، از دیگر سوی، از مشخصههای عمومی رواندرمانی است و به اندازه مداخلاتی که درمانگرهای مختلف به کار میگیرند اهمیت دارد.
تحقیقات نشان داده است که بیشتر افرادی که این شیوه درمانی دریافت کردهاند از علایم بیماری رها شدهاند و توانستهاند در زندگی خود عملکرد بهتری داشته باشند. رواندرمانی نشان داده است که باعث بهبود هیجانها و رفتارهای فرد میشود و با تغییرات مثبتی در مغز و بدن همراه است.
در این صفحه تعداد 873 مقاله تخصصی درباره روان درمانی که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات ISI روان درمانی (ترجمه نشده)
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.
Keywords: روان درمانی; AUD; alcohol use disorder; ABS; proportion of participants abstinent; CBT; cognitive behavioral therapy; DDD; drinks per drinking day; PDA; percentage of days abstinent; PHD; percentage of heavy days drinking; Alcohol use disorder; Duration; Dose-effect;