دانلود مقالات ISI درباره عفونت ویروسی + ترجمه فارسی
Viral Infection
آشنایی با موضوع
عفونت ویروسی (به انگلیسی: Viral infection) علائم این بیماری به ویروس بستگی داشته و از فردی به فرد دیگر تفاوت میکند و در اثر وجود انواع ویروسها بیماریهای مختلفی به وجود میآیند که شامل: آنفولانزا، سرماخوردگی، سرخک، و از این قبیل بیماریها هستند. برخی از عفونتهای ویروسی بدون انجام هیچ گونه درمانی از بین میروند، برخی دیگر خیلی خطرناک نیستند اما به درمان نیاز دارند. از سوی دیگر، تعدادی دیگر بسیار خطرناک بوده و برای چنین عفونتهای ویروسی، تحت درمان قرار گرفتن، الزامی است. ویروسها کل سیستم بدن را تحت تأثیر قرار میدهند و از این رو، ممکن است به بسیاری از ناراحتیها منجر شوند. در برخی موارد، علائم عفونت باکتریایی و عفونت ویروسی مشابه هم هستند و به همین علت، عفونت باکتریایی ممکن است با یک عفونت ویروسی اشتباه گرفته شود. با این حال، مطمئن شوید تشخیص مناسب صورت پذیرفته تا آگاهی یابید که آیا این بیماری یک عفونت ویروسی است یا باکتریایی.
تشخیص عفونت بصورت آنی ممکن نیست اما در صورت تردید پزشک به وجود عفونت، آزمایشهای خون، ادرار یا کشت خلط ریه گام ابتدایی خواهد بود. همچنین انجام رادیوگرافی سینه و آزمایش مدفوع به تشخیص عفونت کمک خواهد کرد. برای اطمینان از اینکه منشأ عفونت، مغز نیست، پزشک میتواند از مایع مغزی نخاعی(CFS) نمونه گرفته و آنرا مورد آزمایش قرار دهد.
در کودکان وجود سیانوز (کبودی پوست)، تاکی پنی (تنفس تند) و وجود بثورات جلدی نشانهای از عفونت حاد میباشد. از علایم مهم دیگر میتوان به وجود تب بالاتر از ۳۹ درجه سانتیگراد اشاره نمود. [۴] تشخیص عامل عفونت، از پارامترهای مهم پزشکی میباشد که باید هرچه زودتر انجام گردد تا پزشک بتواند نوع درمان را مشخص کند چراکه عفونت ویروسی قابل مداوا به وسیله داروهای آنتیبیوتیک نیست.
ویروس ها بیشتر کودکان و نوجوانان زیر 13 سال را تحت تاثیر قرار می دهند. اما اگر نوزاد تازه متولد شده یا کودک زیر 1 سالتان به عفونت دچار شد، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید. سیستم ایمنی نوزادان ضعیف است و آن ها نمی توانند با عفونت های ویروسی به خودی خود مبارزه کنند. در ادامه به شایع ترین علائم عفونت ویروسی اشاره می کنیم.
• قرمزی و ترشح مایع از چشم ها
• گلو درد
• حملات مکرر اسهال و استفراغ
• گرفتگی یا آبریزش بینی
• عطسه یا سرفه مداوم
• تب بالا که حتی با مصرف دارو هم پایین نمی آید
• خارش یا تحریک پوست که شامل جوش هایی با چرک سفید است
• بی قراری عمومی
در صورتی که از داروهای سرکوبگر سیستم ایمنی مانند کورتنها استفاده میخوابید در مواجهه با عفونت سریعاً به پزشک مراجعه نمایید زیرا دچار نقص سیستم ایمنی گردیده و عفونت پنهان و چراغ خاموش کل بدن را احاطه میکند. عوارض: از عوارض عفونتهای شدید میتوان به کاهش سطح هوشیاری، عدم تکلم و حتی عدم رفلکس به تحریکات محیطی اشاره داشت
در این صفحه تعداد 472 مقاله تخصصی درباره عفونت ویروسی که در نشریه های معتبر علمی و پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) منتشر شده، نمایش داده شده است. برخی از این مقالات، پیش تر به زبان فارسی ترجمه شده اند که با مراجعه به هر یک از آنها، می توانید متن کامل مقاله انگلیسی همراه با ترجمه فارسی آن را دریافت فرمایید. در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده باشد، مترجمان با تجربه ما آمادگی دارند آن را در اسرع وقت برای شما ترجمه نمایند.
مقالات زیر هنوز به فارسی ترجمه نشده اند. در صورتی که به ترجمه آماده هر یک از مقالات زیر نیاز داشته باشید، می توانید سفارش دهید تا مترجمان با تجربه این مجموعه در اسرع وقت آن را برای شما ترجمه نمایند.